«Συμμαχία» Αβραμόπουλου-Ντόρας για αλλαγή πρωθυπουργού……χωρίς εκλογές;;

0
234

Σύμφωνα με το www.kalami.net οργιάζουν οι φήμες στις ΗΠΑ!

Φαίνεται ότι επιθυμούν το «χρίσμα» των…..ΗΠΑ, γι' αυτό, για ασήμαντο λόγο, επισκέπτονται την Αμερική, ο Δ. Αβραμόπουλος για 5 ημέρες και η Ντόρα αρχές Δεκεμβρίου 2013 για μία εβδομάδα.

Σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Ντόρας περί ανοίγματος πάλι στην ΔΗΜΑΡ, αλλά και την απροσεξία συνεργάτη του υπουργού Άμυνας, που τον συνοδεύει στις ΗΠΑ, που είπε «εμπιστευτικά» ότι «θα έχουμε αλλαγή πρωθυπουργού σύντομα, τα συμφώνησε ο Αβραμόπουλος με την Ντόρα», οι φήμες, ειδικά σε Βοστόνη και Νέα Υόρκη «οργιάζουν». 

Επικρατέστερος από το «δίδυμο της επιτυχίας» για διάδοχος του Α. Σαμαρά, όπως «ελπίζουν», ο εκλεκτός των kosher (έτσι νομίζει) Δ. Αβραμόπουλος, που δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει το «άδειασμα» που του έγινε το καλοκαίρι με τον ανασχηματισμό, όταν τον πέταξαν από το υπουργείο Εξωτερικών και δεν έγινε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Να τονιστεί ότι και η «ημερήσια εφημερίδα Αστόριας», συμφερόντων της «άγιας οικογένειας», στα ξαφνικά άλλαξε πορεία και γράφει «διθυράμβους» για τον Μήτσο, ακόμα και ψευδολογίες για την (αποτυχημένη) ομιλία του στο Tufts.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here