Συνάντηση της αντιπροσωπείας του ανεξάρτητου και ανανεωτικού συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς Μάρκο Πανέττα.

0
232

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας του ανεξάρτητου και ανανεωτικού συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Θωμάκο, με την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς Μάρκο Πανέττα. Διακρίνουμε τους υποψηφίους της «Δύναμης Ελπίδας»: Δημήτριο Αγγελίδη, Νίκη Ράλλη, Βαγγέλη Αυλήτη, Χρήστο Καλό και Κώστα Βόλκο.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς Μάρκος Πανέττας έθεσε τα αυξημένα προβλήματα που παρουσιάζει το επάγγελμά τους, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση, ενώ παρουσίασε και τις προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Εμπορικού Κέντρου της Κηφισιάς, καθώς και της τόνωσης της εμπορική κίνησης.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, εξέφρασε την συμπαράσταση του στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και υπογράμμισε την ανάγκη συγκεκριμένων ενεργειών για την ανάκαμψη του τοπικού εμπορίου.

Ο κ. Θωμάκος επεσήμανε την ανάγκη στενής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής, με τον Εμπορικό Σύλλογο και συμπλήρωσε πως είναι αδιανόητο να μην υπάρχει συνεργασία με την ραχοκοκαλιά, με τη σημαία της Κηφισιάς, που αποτελεί η εμπορική της αγορά.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς Μάρκο Πανέττα.

Από τις προτάσεις που κατέθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος υπήρξε συμφωνία σε θέματα όπως είναι η αναγκαιότητα για την συστηματική αναζήτηση χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, αλλά και η προβολή της Κηφισιάς ως μοναδικό Τουριστικό προορισμό για αγορές, διασκέδαση, πολιτισμό.

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει ένας ειλικρινής και συνεχής διάλογος, για την επίλυση των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here