Συνάντηση του Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Καυγαλάκη με τον νέο Πρόεδρο Λαϊκών Αγορών κ. Κώστα Σφύρλα.

0
571

Σκοπός της συνάντησης ήταν πρώτα από όλα η γνωριμία με το νέο πρόεδρο και βέβαια η συζήτηση γύρω από τα προηγούμενα θέματα και προβλήματα των πωλητών της λαϊκής αγοράς και των Δημοτών μας.

Το πρόβλημα βέβαια των λαϊκών αγορών είναι τεράστιο. Έχει πολλές λεπτομέρειες που καμία Δημοτική αρχή δεν μπορεί να πει ότι θα λύσει άμεσα.

«Το βασικό θέμα μας ήταν η καθαριότητα, να τηρούνται σχολαστικά οι κανόνες υγιεινής και καθαριότητας τόσο κατά τη διάρκεια λειτουργίας του όσο και μετά το πέρας της, οι ζημιές που προκαλούνται στους κοινόχρηστους χώρους από τα φορτηγά αυτοκίνητα, οι ανεξέλεγκτοι πάγκοι χωρίς άδεια και βέβαια οι νέες θέσεις της λαϊκής αγοράς στη Δημοτική μας Ενότητα.

Πιστεύω σε μία σωστή και εποικοδομητική συνεργασία όπως και παλαιότερα με τον προηγούμενο πρόεδρο κ. Κακαράντζα ώστε οι πωλητές, οι καταναλωτές αλλά και οι Δημότες μας να είμαστε αν όχι απόλυτα – σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό ικανοποιημένοι»…..δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Καυγαλάκης.

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος μαζί με την Δημοτική Αστυνομία επισκέφθηκε το χώρο όπως συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια να κάνει, προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε η λαϊκή να είναι λειτουργική, καθαρή, και εύκολα προσβάσιμη στους Δημότες συζητώντας με παραγωγούς, πωλητές αλλά και κατοίκους για τυχόν δυσλειτουργίες ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here