Συνάντηση Χιωτάκη – Θωμάκου στις 03/06/2014.

0
198

Η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη με τον νεοεκλεγέντα Γιώργο Θωμάκο είναι γεγονός. Η συνάντηση έγινε την Τρίτη 03/06/2014 στο Δημαρχείο Κηφισιάς με πρωτοβουλία του κ. Χιωτάκη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του κ. Θωμάκου από τον Δήμαρχο κ. Χιωτάκη για ορισμένα υπό συζήτηση θέματα που αναφέρονται στην ατζέντα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 11ης Ιουνίου 2014.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης μεταξύ άλλων, ο κ. Χιωτάκης είπε στον κ. Θωμάκο ότι στο εν λόγω Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί και να μην παραστεί!

Διερωτώμεθα όμως: Μήπως απλά αισθάνεται αυτό που λένε….«Τέλος Εποχής» και δεν του κάνει κέφι να παραστεί;

Σχετικές δηλώσεις μετά τη συνάντηση Χιωτάκη-Θωμάκου δεν έγιναν από καμιά πλευρά.

Τέλος, την Πέμπτη 05/06/2014 το βράδυ και ώρα 20.00, κατά την πρώτη μετεκλογική συνάντηση των εκλεγμένων – και όχι μόνο – δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» που πραγματοποιήθηκε στην παραχωρημένη από την Δημοτική Αρχή, για το σκοπό αυτό, αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» κ. Θωμάκος συζήτησε με τους συνεργάτες του τα κάτωθι θέματα:

– Γενικές οδηγίες
– Ενημέρωση προ της εγκατάστασης της νέας Δημοτικής Αρχής
– Συγκρότηση Θεματικών Ομάδων
– Λοιπές προτάσεις

για να μπορέσει να καταστρώσει ένα πλάνο με «τομείς εργασίας» και να κατανείμει το δυναμικό των εκλεγμένων συμβούλων του σ’ αυτούς, προκειμένου να αρχίσουν ν’ ασχολούνται δυναμικά μ’ αυτούς και να έχουν γνώση των αντικειμένων που θ’ αναλάβουν από την 1η Σεπτεμβρίου 2014. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here