Συνέντευξη Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό «ΚΡΗΤΗ TV».

0
171

Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί κλιμάκιο του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» στην Κρήτη, ο Πρόεδρος του ΚΕΛΑΝ, Γ. Τράγκας, παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΚΡΗΤΗ TV» και τη δημοσιογράφο Ράνια Μωραΐτη, στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στην πραγματικότητα, που ο ίδιος αντίκρισε επισκεπτόμενος το Αρκαλοχώρι.

«Πιστεύω ότι η Κυβέρνηση μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί και αυτό δεν το λέω αντιπολιτευτικά, αλλά γιατί επισήμως ο δήμος ζήτησε 420 κοντέινερ και παρέλαβε 34 «γυμνά». Η Πολιτεία πρέπει να σπεύσει να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπου γιατί τους περιμένει μια «οδύσσεια», ένας βαρύς χειμώνας».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «…με συγκίνησε η αλληλεγγύη των Κρητών, οι οποίοι έχουν γεμίσει τεράστιες αποθήκες με τρόφιμα και είδη υγιεινής την ίδια ώρα που πολιτεία δεν έχει δώσει ούτε ευρώ».

Ανέφερε επίσης ότι «…έμαθα ότι μόλις χτες πιστώσανε στους λογαριασμούς 414ων σεισμόπληκτων πολιτών, 5.000.000 ευρώ και ταυτόχρονα από τις αφηγήσεις άκουσα ότι αυτοί οι άνθρωποι θα χρειαστούν εκ νέου άδειες για να ανοικοδομήσουν τα σπίτια τους».

Υπογράμμισε τέλος ότι «…η Κρήτη είναι τόπος Δημοκρατίας, είναι η γη που γέννησε τον Ελευθέριο Βενιζέλο, είναι περιοχή που αντιστάθηκε σε νεοφασίστες και ναζί, ένας τόπος που μπορεί κανείς να γεμίσει τις μπαταρίες του από δημοκρατικό αέρα.»

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code