Συνεργάτης του Μητσοτάκη απασφαλίζει: Άθλιοι, ανίκανοι και φαύλοι υπουργοί!

0
280

Ο Απόστολος Δοξιάδης ποτέ δεν έκρυψε την υποστήριξή του στον Πρωθυπουργό. Μάλιστα, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, είναι και σταθερός συνομιλητής του.

Ο ίδιος εμφανίζεται κατά καιρούς ως άτυπος εκφραστής της «συνιστώσας του Κέντρου» στον ιδιότυπο συνασπισμό που στηρίζει την κυβέρνηση, εκτός βέβαια από «διακεκριμένος σημαιοφόρος» του «αντί-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου».

Σε ένα απολογιστικό άρθρο-παρέμβαση στην Καθημερινή της Κυριακής με τίτλο «Ο Μητσοτάκης και οι κεντρώοι» επιχειρεί έναν πρώτο απολογισμό των δυόμισι χρόνων της διακυβέρνησης.

Αφού ξεχωρίζει λοιπόν τρείς υπουργούς για το μεταρρυθμιστικό προφίλ τους, τον Πιερακάκη, την Κεραμέως και τον «αδικοχαμένο» Χρυσοχοίδη, στη συνέχεια περνάει γενεές δεκατέσσερις πολλούς από τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Γράφει συγκεκριμένα:

«Πολλά κυβερνητικά στελέχη είναι από μέτρια έως άθλια, παλαιοκομματικοί πολιτικάντες, ανίκανοι, φαύλοι, με αρκετούς και αρκετές να βάζουν συστηματικά τρικλοποδιές στα άξια στελέχη, εμποδίζοντας το έργο τους.

Με τέτοιο πολιτικό υλικό, όμως, πως θα γίνουν οι βαθιές αλλαγές που πρέπει να γίνουν, στην υγεία, στη Δικαιοσύνη, στα πανεπιστήμια και σε άλλους ζωτικούς χώρους»;

Πραγματικά οξείς χαρακτηρισμοί και αρκετά φωτογραφικοί. Το ενδιαφέρον είναι ότι προέρχονται από έναν φίλο και σταθερό συνομιλητή του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος τον προμηθεύει κατά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως ο ίδιος έχει υποστηρίξει με ιδέες και προτάσεις.

Όπως για παράδειγμα σχετικά με την Ειδική Γραμματεία για τα ανήλικα προσφυγόπουλα και την αξιοποίηση της Ειρήνης Αγαπηδάκη. Λέτε σε καμιά επόμενη «δέσμη ιδεών» να του πλασάρει και καμιά λίστα υπουργών, υποψήφιων για καρατόμηση;

Πηγή ieidiseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here