ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.

0
198

Την συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η Μαρία Παραδείση, η οποία θα συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Το Κεφάλαιο του Εθελοντισμού, είναι Πολύ Σημαντικό στην Αυτοδιοίκηση και την Τοπική  Κοινωνία. Η Μαρία Παραδείση, στέλεχος πολλών Συλλογικών φορέων κι  εταιρικών δημοσίων σχέσεων, έρχεται Κοντά μας, Αποφασισμένη να Διαθέσει τον Χρόνο, την Ευαισθησία και τις Εμπειρίες της. Η  «ΔΥΝΑΜΗ   ΕΛΠΙΔΑΣ» θα Προσφέρει με τη βοήθεια της, ακόμη καλύτερες   προϋποθέσεις Εθελοντισμού στον Δήμο μας».

Η κα Παραδείση επεσήμανε:

«Ο Εθελοντισμός χρόνων, η γνώση και η προσφορά στα κοινά, μέσα από την πορεία μου στους Ομίλους, με οδηγούν στην απόφαση να σταθώ δίπλα στον «άνθρωπο» Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο και την ομάδα του. Μαζί τους θέλω να συνεισφέρω στα προβλήματα και τις ανάγκες της πόλης μας. Στόχος μου να συμβάλλω και να ενισχύσω ιδιαίτερα την «γυναίκα και το παιδί», ώστε να αντιμετωπιστεί η βία σε όλους τους τομείς, με γνώση και ενημέρωση από τους τοπικούς παράγοντες».

Η κα Μαρία Παραδείση εργάστηκε επί 13 χρόνια σε Ελληνική Τεχνική Εταιρεία στην Ελλάδα και στην Σαουδική Αραβία. Δραστηριοποιείται στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, της οικογενειακής επιχείρησης Διαφήμισης και Κατασκευής Έργων, που διατηρούν οι δύο γιοι της.

Είναι εθελόντρια 20 χρόνια στο Rotary, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος στον Ροταριανό Όμιλο Κηφισιά-Πολιτεία κατακτώντας πολλά βραβεία από το Διεθνές και από την Περιφέρεια.

Ίδρυσε τον Ροταριανό Όμιλο Κηφισιά-Καστρί και τον υπηρέτησε από τη θέση της Αντιπροέδρου. Έχει διατελέσει Γραμματέας στον Ρ.Ο. Αθηνών-Αγορά που αποτελείται από νέους ανθρώπους ενώ είναι μέλος στο Σοροπτιμιστικό Όμιλο Αθηνών Ανατολικός συμμετέχοντας ενεργά στο Δ.Σ. του Ομίλου.

Πλούσια η δραστηριότητα της σε συλλογικούς φορείς καθώς είναι μέλος στο Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων, στην Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών, στο Σύλλογο Κρανάη Γυθειατών και στον Πολιτιστικό  Σύλλογο  Εκάλης.

Το 2019 έθεσε υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here