Συνταρακτικές Αποκαλύψεις στην Κυριακάτικη Kontra News: Η γυναίκα, η βαλίτσα, ο Φρουζής…του Χρήστου Κυμπιζή.

0
415

Ύψιστη σηµασία στη διερεύνηση του σκανδάλου της Novartis έχει η κατάθεση της προστατευόμενης µμάρτυρος «Αικατερίνης Κελέση», η οποία αποκάλυψε την επίσκεψη του πρώην ισχυρού άνδρα της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή στο Μέγαρο Μαξίµου επί πρωθυπουργίας Σαµαρά, έχοντας µαζί του µία βαλίτσα γεµάτη χαρτονομίσματα.

Από τη µεριά του ο Φρουζής, στην κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλή, άφησε να εννοηθεί το ότι η συγκεκριμένη µμάρτυρας είναι η πρώην γραμματέας του στη φαρμακοβιομηχανία, την οποία κατηγόρησε πως του υπεξαίρεσε πολλές χιλιάδες ευρώ. Από την άλλη, η Μαρία Μαραγγέλη υποστηρίζει πως δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση αλλά και απειλές από τον Φρουζη για να µη µιλήσει για το σκάνδαλο.

Πιο αναλυτικά:

Η «Αικατερίνη Κελέση» στην κατάθεσή της, υποστήριξε ότι κλείστηκε ραντεβού του Κωνσταντίνου Φρουζή µε τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαµαρά, µέσω της γραµµατείας του πρωθυπουργικού γραφείου και πως ο Κωνσταντίνος Φρουζής ξεκίνησε για τη συγκεκριµένη συνάντηση από τα γραφεία της Novartis στη Μεταµόρφωση, έχοντας τοποθετήσει µια βαλίτσα µε χρήµατα στο πορτ µπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

«Όσον αφορά στην περίπτωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαµαρά, εµµένω στην αρχική µου κατάθεση και σας αναφέρω ότι έχω δει µε τα µάτια µου όλες τις λεπτοµέρειες που σας έχω καταθέσει, µέχρι το σηµείο που µπήκαν τα χρήµατα στον χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου του Φρουζή, πριν ο τελευταίος αποχωρήσει µε κατεύθυνση το Μέγαρο Μαξίµου.

Το ραντεβού κλείστηκε από τον ίδιο τον Φρουζή και οι λεπτοµέρειες ρυθµίστηκαν µέσω των δύο γραμματέων. Στη συνάντηση αυτή δεν ήµουν παρούσα».….λέει κατά λέξη στην κατάθεσή της.

Τελικά, παρότι φαίνεται πως ο Φρουζής πέρασε την πύλη του Μαξίµου έχοντας µαζί του µια βαλίτσα γεµάτη χρήµατα, η δικογραφία για τον πρώην πρωθυπουργό µπήκε στο αρχείο, επειδή δεν αποδεικνύεται το τι έκανε τελικά αυτά τα χρήµατα ο Φρουζής, το ποιον συνάντησε στο Μαξίµου και το αν ο Αντώνης Σαµαράς ζήτησε ή έλαβε χρήµατα για να ικανοποιήσει τα αιτήµατα της Novartis.

Ο ίδιος ο Φρουζής υποστήριξε ότι δεν είχε σχέσεις µε τον πρώην πρωθυπουργό, όµως το email που αποκάλυψε το προηγούμενο φύλλο της Κυριακάτικης Kontra News, δείχνει πως οι επαφές του µε το περιβάλλον του Αντώνη Σαµαρά και µε τον τότε διευθυντή στρατηγικού σχεδιασµού του πρωθυπουργού, Δημήτρη Πτωχό, ήταν συχνές.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here