Συνταρακτικές αποκαλύψεις του Π. Ρουμελιώτη!!

0
188

Στην δημόσια ακρόαση του ο κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη, πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 και ώρα 14:00, στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους……αποκάλυψε κρυφά ραντεβού Γάλλων και Γερμανών με το ΔΝΤ σε ξενοδοχεία, την ίδια στιγμή που ο Παπανδρέου έκανε τα κρυφά ραντεβού με τον Στρως Καν!

Ο λόγος ήταν η καταστρατήγηση του καταστατικού του ΔΝΤ που απαιτούσε άμεση αναδιάρθρωση χρέους προκειμένου να εμπλακεί!!

Το «πρόβλημα» όμως ήταν ότι 100 δις «ελληνικού χρέους» ήταν στα χέρια Γερμανικών και Γαλλικών τραπεζών! 

Άρα, ο απαράβατος όρος για συμμετοχή των ΙΔΙΩΤΩΝ ομολογιούχων στην αναδιάρθρωση, επαναλαμβάνουμε, ΙΔΙΩΤΩΝ, θα κατέστρεφε τις Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες.

Από αυτά τα μυστικά ραντεβού προέκυψε το έγκλημα του μνημονίου, στο οποίο αντέδρασε ως φαίνεται ο Στρως Καν και σήμερα εξηγείται η φράση του στον Παπανδρέου: «Εάν υλοποιήσεις αυτό το πρόγραμμα, θα καταστρέψεις το Έθνος σου»

Η συνέχεια είναι γνωστή: Ο Στρως Καν καρατομήθηκε, την θέση του ανέλαβε η απαράδεκτη Λαγκάρντ που ελέω λίστας κρατούσε στο χέρι τον Παπανδρέου, τον Παπακωνσταντίνου και πολλούς ελληνόφωνους βαρόνους.

Όταν οι ξένες τράπεζες ξεφόρτωσαν, τότε έγινε το εγκληματικό PSI το οποίο βεβαίως αφορούσε κυρίως ΜΗ ΙΔΙΩΤΕΣ επενδυτές.

Τα ασφαλιστικά ταμεία, τα ΝΠΔΔ, τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια, τα επιμελητήρια. Που αγόρασαν με το ζόρι τα ομόλογα κατόπιν εντολών Παπανδρέου-Βενιζέλου.

Ο Π. Ρουμελιώτης με αυτή του την αποκάλυψη, στέλνει Παπανδρέου και Βενιζέλο στην δικαιοσύνη.

Υ.Γ. ΡΟΥΚΕΤΑ Ρουμελιώτη για τα CDS: 8 δις πόνταραν ξένες τράπεζες πριν εξαφανιστούν τα ομόλογα!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here