ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το deal όνειδος Κυριάκου-Φώφης εις βάρος του λαού για την καρέκλα!…..του Θοδωρή Ζώτου.

0
195

Γι αυτό το λόγο ΚΙΧ απ’ την κυρία της…..δημοκρατικής συμπαράταξης για SIEMENS, ΚΗΡΥΚΑ ΧΑΝΙΩΝ και MAREVA-GATE!!

Οι πληροφορίες είναι απόλυτα έγκυρες και προέρχονται από ανθρώπους που έχουν μεγάλη και χρόνια-σημαντική παρουσία στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και λένε αυτό που όλοι μας ψυλλιαζόμαστε αλλά δεν τολμούσαν κάποιοι ως τώρα να το ψελλίσουν.

Η Φώφη Γεννηματά εδώ και κάτι μήνες έχει «υπογράψει» κυβερνητικό συμβόλαιο με τον υιό του Κώστα Μητσοτάκη που χε στείλει τον Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο!!! 

Μέχρι και για…..μεταβατική πρωθυπουργό της έχουν φουσκώσει τα μυαλά οι….πρόθυμοι νεόκοποι σωτήρες.

Της έταξε ο Κυριάκος τη θέση της….. αντιπροέδρου (μπρος στο δρόμο που χάραξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος) και το deal έκλεισε προ της ψηφοφορίας στη Βουλή για την θέσπιση της απλής αναλογικής, την οποία και το κόμμα δεκανίκι της νεοφιλελεύθερης δεξιάς ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ.

Στα πλαίσια αυτού του…..οράματος και της εξουσιολαγνείας εντάσσονται επίσης και οι αήθεις επιθέσεις της απέναντι στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.

Τη συμφωνία Μητσοτάκη-Γεννηματά επιβεβαίωσε και στις 09/02/2017 κατά την παρουσία του στην εκπομπή της πρωινής ζώνης της ΕΡΤ και ο Βασίλης Λεβέντης.

Υ.Γ. Δε φτάνουν στη Φώφη τα συνεχόμενα στραπάτσα που έφεραν το ΠΑΣΟΚ στο ρόλο της «ψωροκόσταινας» έχει βαλθεί να το αποκαθηλώσει εντελώς στη συνείδηση του μη προνομιούχου ελληνικού λαού που δεν επιτρέπει συναλλαγές εις βάρος του και όταν έρθει η στιγμή πάλι θα τους μαυρίσει και την ίδια και το αφεντικό της Μητσοτάκη.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here