ΣΥΡΙΖΑ-Πήγε διήμερο με στρατιωτικά ελικόπτερα σε Αντίπαρο και Επίδαυρο ο κ. Μητσοτάκης;

0
530

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει δύο ερωτήματα:

– Ισχύει ότι μετέβη με στρατιωτικό ελικόπτερο σε Πάρο-Αντίπαρο για ταξίδι αναψυχής;

– Ισχύει ότι μετέβη εν συνεχεία από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο επίσης με στρατιωτικό ελικόπτερο για να παρακολουθήσει παράσταση;

«Περιμένουμε απαντήσεις»… καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο Πρωθυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει και τη διάρκεια και τις ημερομηνίες των διακοπών του.

Ωστόσο, οφείλει να καταλάβει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι προσωπικό του ραδιοταξί, για να απασχολεί στρατιωτικό ελικόπτερο την ώρα μάλιστα που όλος ο στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο σε επιφυλακή για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Ο Πρωθυπουργός υπέπεσε σε ένα μεγάλο ατόπημα. Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες που βρίσκονται στο Αιγαίο με το δάχτυλο στην σκανδάλη για να υπερασπιστούν τα όσια και τα ιερά του έθνους, μακριά από τις οικογένειές τους και έτοιμοι να θυσιάσουν τη ζωή τους την ίδια για την πατρίδα, ο κύριος πρωθυπουργός βρέθηκε στο Αιγαίο για άλλο λόγο.

Για να περάσει ευχάριστα και πολυτελέστατα στην Αντίπαρο, όπου φωτογραφήθηκε και με τον Τομ Χανκς.

Η πληροφορία όμως ότι για την μετακίνηση του προς την Αντίπαρο και από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο χρησιμοποίησε στρατιωτικό ελικόπτερο, και είναι το λιγότερο εξοργιστική.

Δεν ξέρουμε εάν ο κύριος Μητσοτάκης έχει βαλθεί να ξεπεράσει ακόμα και τον Γιώργο Παπανδρέου σε αντίστοιχες συμπεριφορές…Σίγουρα πάντως τον έχει φτάσει!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Επίδαυρος: Οι δημοσιογράφοι ρωτάνε τον Μητσοτάκη για την Τουρκία και αυτός τους γυρνάει την πλάτη.

Δείτε την αρχή του βίντεο, ο δημοσιογράφος ρωτάει τον πρωθυπουργό αν ανησυχεί για την τουρκική προκλητικότητα κι εκείνος του λέει ότι ήρθε για να δει την παράσταση.

Πηγή Olympia.gr

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: Όχι ένα αλλά τρία ελικόπτερα χρησιμοποιήθηκαν για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Αντίπαρο!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία ελικόπτερα των ΕΔ, εν μέσω “γενικής επιφυλακής” χρησιμοποιήθηκαν για το δείπνο του πρωθυπουργού με τον Τομ Χανκς στην Αντίπαρο.

Ποια είναι αυτά;

Το vip ελικόπτερο της ΠΑ που είχε προσγειωθεί στην Αντίπαρο

Ένα Super Puma που βρισκόταν επίσης στην Αντίπαρο. Το ένα…εφεδρικό του άλλου ήταν τα ελικόπτερα.

Ένα μεταγωγικό ελικόπτερο CHINOOK το οποίο ήταν προσγειωμένο στην Πάρο και θα μετέφερε τον πρωθυπουργό αν «έπεφτε το φως της ημέρας».

Τελικά ο πρωθυπουργός πέταξε με το ελικόπτερο Super Puma από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο, όπου παρακολούθησε θεατρική παράσταση.

Γιατί χρησιμοποιήθηκαν 3 ελικόπτερα εν μέσω επιφυλακής;

Αυτό θα πρέπει να το απαντήσουν από το ΥΠΕΘΑ, το ΓΕΑ και το ΓΕΣ που τα διέθεσαν.

Σύμφωνα με τον Kυβερνητικό εκπρόσωπο πήγε στην Πάρο με αεροπλάνο της γραμμής. Για την επιστροφή του όμως δεν δόθηκαν διευκρινήσεις.

Πηγή militaire.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here