ΣΥΡΙΖΑ: Προεκλογικά «Μακεδονομάχος»…Σήμερα «Βόρειο-Μακεδονομάχος» ο κ. Μητσοτάκης.

0
452

Αφού ανέβηκε στο κύμα των συλλαλητηρίων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αφού λοιδόρησε όσους την υπέγραψαν, αφού φλόμωσε τους ψηφοφόρους του στα ψέματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τώρα εμφανίζεται έτοιμος να κάνει «δουλειές» με τη Βόρεια Μακεδονία.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο κ. Μητσοτάκης παρίστανε τον «Μακεδονομάχο». Σήμερα μάθαμε διά στόματος του κ. Ζάεφ πως τώρα έχει γίνει «Βόρειο-Μακεδονομάχος» και δίνει μάχες υπέρ της γειτονικής χώρας στην Ευρώπη!!!

Καλωσορίζουμε τον κ. Μητσοτάκη στον ρεαλισμό που πραγματικά συμβάλει στη σταθερότητα και ενισχύει τον ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή και περιμένουμε τις επόμενες μέρες τα επιχειρήματα τόσο του ίδιου όσο και όλων των βουλευτών της ΝΔ στη Βουλή για την κύρωση των συμφωνιών με τη Βόρεια Μακεδονία που κατέθεσαν χθες το βράδυ.

Τον ευχαριστούμε που προσχωρεί στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της Βόρειας Μακεδονίας, αναγνωρίζοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν η μόνη συμφέρουσα λύση, η οποία μας έβγαλε από το διπλωματικό τέλμα δεκαετιών.

Τέλος θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι σε κάτι έχει Συνέπεια. Επιβεβαιώνει καθημερινά στους Έλληνες πολίτες ότι είναι ο μεγαλύτερος Πολιτικός Απατεώνας που έχει περάσει από τη χώρα.

Υ.Γ. Ζάεφ εκθέτει Μητσοτάκη: Έδωσε μάχες για εμάς, μόνο θετικά έκανε…όταν έγινε Πρωθυπουργός.

Τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας υποδέχεται σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Ζάεφ πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχει στην 24η συζήτηση του Economist.

Νωρίτερα, ο Ζ. Ζάεφ θα γίνει δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο συνυπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας πραγματοποίησε ήδη σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της Ελληνικής Επιχειρηματικής Κοινότητας.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

Υ.Γ.1. Γεύμα Μητσοτάκη-Ζάεφ με φόντο την Ακρόπολη: Στο «μενού» η υλοποίηση των Πρεσπών.

Οι διμερείς σχέσεις με έμφαση στην ανάπτυξη της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, ήταν το κύριο αντικείμενο των συνομιλιών κατά το γεύμα εργασίας που παρέθεσε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προς τιμήν του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, επ’ ευκαιρία της έλευσής του στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο του Economist.

Στη διάρκεια του γεύματος εξετάστηκε η πορεία των διμερών σχέσεων και ιδιαίτερα η ανάπτυξη της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών. Συζητήθηκε επίσης η ευρωπαϊκή προοπτική της γειτονικής χώρας.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ.2. Σταλινική λογοκρισία και χωρίς Θεοδωρικάκο!

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, στις οποίες αναφερόταν στη γενναία υποστήριξη που δέχθηκε από τον κ. Μητσοτάκη και στις μάχες που έδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός για τη γειτονική χώρα, προκάλεσαν σοβαρό πρόβλημα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παρότι ο πρώην γραμματέας της ΚΝΕ και νυν υπουργός Εσωτερικών Τ.Θεοδωρικάκος απουσιάζει προσωρινά λόγω προβλημάτων υγείας, η υπόλοιπη Κυβέρνηση, για να «θάψει» ακόμη και  την παρουσία του Ζόραν Ζάεφ στην Αθήνα, έβαλε σε κίνηση έναν καλοδουλεμένο μηχανισμό προπαγάνδας, που θυμίζει λογοκρισία επί εποχής Στάλιν στη Σοβιετική Ένωση.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here