Σφαγή στο Κίνημα Αλλαγής!

0
274

Κορυφαία στελέχη λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια…..

Οι κόντρες στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής καλά κρατούν και οι πρωταγωνιστές τους φαίνεται ότι δεν παρατούν εύκολα το παιχνίδι των ισορροπιών δυνάμεων στο εσωτερικό του νέου φορέα.

Μια τέτοια διαδραματίστηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής της Παρασκευής, όταν Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Χρήστος Πρωτόπαπας διαπληκτίστηκαν με αφορμή το πώς και κυρίως γιατί προβάλλονται οι ιδιαίτερες θέσεις της ΔΗΜΑΡ.

Όπως γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών, αντικείμενο της σκληρής αντιπαράθεσης αποτέλεσαν ορισμένα δημοσιεύματα, που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και τα οποία εμφάνιζαν το ΠΑΣΟΚ και τη Χαριλάου Τρικούπη να είναι ενοχλημένοι από τη στάση της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ για μια σειρά από ζητήματα.

Μεταξύ αυτών οι θέσεις που διατυπώνει δημόσια ο κ. Θεοχαρόπουλος αναφορικά με το Μακεδονικό, η δυσαρέσκεια που εξέφρασαν κύκλοι του κόμματος της ανανεωτικής Αριστεράς για τη μονόπλευρη επίθεση της Φ. Γεννηματά κατά του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με το επιχείρημα ότι θολώνει το στίγμα της αυτόνομης πορείας, οι επισημάνσεις στελεχών της ΔΗΜΑΡ για λειτουργία των οργάνων κατόπιν εορτής κ.τ.λ.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έντονα δυσαρεστημένος κατονόμασε ως «υπεύθυνο» για τις εν λόγω διαρροές στον Τύπο τον Χρ, Πρωτόπαπα, υποστηρίζοντας ότι η τακτική αυτή είναι απαράδεκτη και στοχοποιεί αδίκως ένα κόμμα-συνιδρυτή του Κινήματος Αλλαγής, επειδή εκφράζει πολιτικές θέσεις.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ απέκρουσε κατηγορηματικά την κριτική που του ασκήθηκε, ωστόσο τα πνεύματα παρέμειναν οξυμένα για αρκετά λεπτά της ώρας και οι διάλογοι μεταξύ των δύο ανδρών πολύ φορτισμένοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε η πυροσβεστική παρέμβαση της Φώφης Γεννηματά προκειμένου να ηρεμήσει η ατμόσφαιρα και να μπορέσει να συνεχιστεί η συνεδρίαση με τα υπόλοιπα θέματα της ατζέντας.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here