ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ της Καθημερινής σε Μητσοτάκη και Τασούλα.

0
206

Politicalbank.gr - Επικοινωνία Μητσοτάκη – Τασούλα για την άμεση σύγκλιση της Επιτροπής Θεσμών και ΔιαφάνειαςΤριπλό είναι το χτύπημα της εφημερίδας Καθημερινή σήμερα, κατά της Κυβέρνησης για το σκάνδαλο των Υποκλοπών.

Το σφυροκόπημα ξεκινάει από το Πρωτοσέλιδο, όπου το κύριο άρθρο της εφημερίδας, καταδικάζεται μεν η Κομματική Εργαλειοποίηση μίας σοβαρής Θεσμικής υπόθεσης, ειδικά λόγω της προεκλογικής περιόδου. Ζητά όμως άμεσα πειστικές απαντήσεις.

Διευκρινίζοντας ότι η παρακολούθηση κορυφαίων θεσμικών παραγόντων δεν μπορεί να μείνει χωρίς εξηγήσεις και χωρίς απαντήσεις.

Το πανηγύρι, συνεχίζεται στο Θεωρείο και την εκπληκτική γελοιογραφία του Ανδρέα Πετρουλάκη, που κυριολεκτικά ισοπεδώνει τον Υπουργό Γεραπετρίτη.

Τον Υπουργό που από το βήμα της Βουλής έκανε επίδειξη αρχαιομάθειας, ξέχασε όμως τα νέα ελληνικά, αφού χρησιμοποίησε δύο φορές μάλιστα το γλωσσικό εφεύρημα «Αντί-παραταθεί», αντί του ορθού «αντιπαρατεθεί».

Το τρίπτυχο συμπληρώνεται από τον Στέντορα, ο οποίος ισοπεδώνει τον Κώστα Τασούλα ο οποίος φέρθηκε ως κομματικό Τρολ, και όχι ως Πρόεδρος της Βουλής:

«Έσπευσε να ειρωνευτεί τη μειοψηφία, επιβεβαιώνοντας έτσι τον κανόνα ότι μεταξύ του σαρκασμού και της αμεροληψίας του προεδρείου, προτιμά πάντα τον σαρκασμό»…γράφει η στήλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here