Σχολική Θεατρική Παράσταση.

0
261

Η θεατρική ομάδα του ελληνικού τμήματος του Lycée franco-hellénique Eugène Delacroix συνεχίζει ακούραστα την πετυχημένη της πορεία και ανταποκρίνεται σε όποια πρόκληση υπηρετεί την ποιότητα και το όραμα της.

Αυτή τη φορά αλλάζει θεατρικό ύφος και με προίκα την εμπειρία από τη συνεργασία με το Εθνικό θέατρο και τον ευρωπαϊκό θεατρικό θεσμό, Lingue in Scena περνάει στη βικτοριανή εποχή και «παίζει» με την «καταραμένη ιδιοφυΐα», όπως έχει χαρακτηριστεί ο Όσκαρ Ουάιλντ.

Στις 13 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 σας προσκαλούμε όλους στο hall της σχολής στο έργο της ώριμης περιόδου του συγγραφέα, «Η σημασία του να είσαι σοβαρός» για να απολαύσουμε ερμηνείες γεμάτες νεανική φρεσκάδα που, με την απροσχημάτιστη σκηνοθετική πρόταση της Μαργαρίτας Παρασκευοπούλου, θα αναδείξουν το επιγραμματικό χιούμορ και τον άκρατο κυνισμό του Όσκαρ Ουάιλντ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η υπόθεση με συντομία:

Με αφορμή τους έρωτες δύο νέων με δύο κοπέλες, ο Όσκαρ Ουάιλντ ασκεί ανελέητη κριτική στον στρουθοκαμηλισμό της ανώτερης τάξης της Αγγλίας του δέκατου ένατου αιώνα. Τα συχνά παραδοξολογήματα που αφειδώς λένε οι ήρωες του έργου αποτελούν παγκόσμιο πρότυπο οξυδερκούς θεατρικού λόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here