Σωτήρης Καψώχας για την υπόθεση Λιγνάδη: Ένα δομημένο Σύστημα εξουσίας με όλα τα στοιχεία της «Camorra».

0
582

Όσοι πιστεύετε ότι η υπόθεση Λιγνάδη θα λειτουργήσει ως χιονοστιβάδα που θα συμπαρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της, αυταπατάστε. Το πολύ-πολύ να πάρει μαζί της το Λιγνάδη, άντε και την Μενδώνη. Μέχρι εκεί.

Εδώ πρόκειται για ένα δομημένο Σύστημα εξουσίας με όλα τα στοιχεία της Καμόρας. Η Καμόρα (ιταλικά Camorra) είναι ένα Συνδικάτο Εγκλήματος της ιταλικής μαφίας, το οποίο προέκυψε στην περιοχή της Καμπανίας και της Νάπολη.

Είναι τουλάχιστον αφέλεια να πιστεύετε ότι το Σύστημα θα θελήσει να δώσει το Σύστημα και να αυτοκαταργηθεί.

Όταν με τον ένα η άλλο τρόπο εμπλέκονται ισχυροί Πολιτικοί αλλά και Επιχειρηματικοί παράγοντες, με ερείσματα και μηχανισμούς σε όλες τις βαθμίδες της εξουσίας, πλανώνται όσοι θεωρούν ότι θα ισχύσει ο νόμος της αρχαίας Ελληνικής τραγωδίας και θα επέλθει η κάθαρση.

Επειδή στην Ελλάδα δεν υπήρξαν ποτέ, ούτε υπάρχουν, δικαστές που να θέσουν σε εφαρμογή την επιχείρηση καθαρά χέρια, το μόνο που απομένει είναι η οργή του λαού και πως αυτή θα εκφραστεί.

Αλλά και αυτές τις λαϊκές εκρήξεις, έχουν τρόπο να τις μανιπουλάρουν. Ας είναι καλά τα πληρωμένα Media, οι εξωνημένοι Δημοσιογράφοι, οι Βολεμένοι πνευματικοί άνθρωποι και οι ενσωματωμένοι Δικαστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here