Σύγχρονη ελληνική τέχνη!

0
934

Το ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel άνοιξε την αγκαλιά του στην «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ» φιλοξενώντας έργα της Αφροδίτης Λίτη και του Μανώλη Χάρου με στόχο την ανάδειξη του έργου σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Η Μάρι Δεβερίκου – Φραγκούλη του ξενοδοχείου, η Ελένη Αθανασιάδου , ο Μανώλης Χάροπς κι η Αφροδίτη Λίτη.

Τα έργα θα εκτίθενται στους χώρους του ξενοδοχείου έως τις 14 Ιουλίου 2013. 

Η συνεργασία της διεύθυνσης του Radisson Blu Park Hotel με την ιστορικό τέχνης Ελένη Αθανασίου αποσκοπεί στην ανάδειξη του πολιτισμού και του τουρισμού τόσο στο εγχώριο κοινό όσο και στο ξένο που επισκέπτεται την χώρα μας.

Ανδρέας Αλαμάνος, Γιώργος Λιάγκας, Άγγελος Φργακούλης.

Το Radisson Blu Park Hotel Athens αποτελεί τη συνέχεια του γνωστού Park Hotel που λειτουργεί από το 1976 στις παρυφές του Πεδίου Άρεως. 

Χρύσα Θεοδώρου, Μάρι Δεβερίκου – Φραγκούλη, Τόνια Φραγκούλη, Δάφνη Παπαδάκη.

Το 2012 μετά τη ριζική ανακαίνιση του, που εμπνέεται από το πάρκο, υιοθετεί μια urban nature αισθητική και συνεργάζεται με τη διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα Carlson Rezidor Hotel Group και μετονομάζεται σε Radisson Blu Park Hotel, Athens. 

Μάρι Δεβερίκου – Φραγκούλη, Μαίρη Φιξ.

Έτσι έχουμε την είσοδο μιας νέας διεθνούς αλυσίδας στην Ελλάδα. Μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο επιλέχθηκαν οι δύο εικαστικοί, των οποίων τα έργα αναπτύσσουν διάλογο μέσα από τη ζωγραφική και την γλυπτική έχοντας πάντα σαν κεντρικό άξονα τη φύση. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here