SCANDAL: Σύζυγος πρώην Ουκρανού Βουλευτή φέρεται να δήλωσε 28 εκατομμύρια δολάρια όταν έφτασε στην Ουγγαρία.

0
324

The wife of former Ukrainian MP Ihor Kotvitskyi declared 28 million dollars and 1.3 million euros when entering Hungary. Kotvitskyi  has faced allegations of corruption in the past.

Η σύζυγος του πρώην Ουκρανού βουλευτή Ihor Kotvitskyi δήλωσε 28 εκατομμύρια δολάρια και 1,3 εκατομμύρια ευρώ κατά την είσοδό της στην Ουγγαρία. Ο Kotvitskyi έχει αντιμετωπίσει καταγγελίες για διαφθορά στο παρελθόν.

Περίεργη υπόθεση με πρωταγωνίστρια σύζυγο πρώην βουλευτή της Ουκρανίας βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν την είδηση ότι η γυναίκα επιχείρησε να βγάλει από τη χώρα της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο εντοπίστηκε από ειδικούς φύλακες στα σύνορα της Ουγγαρίας.

Η σύζυγος του πρώην βουλευτή  Ihor Kotvitskyi  προσπάθησε, συγκεκριμένα, να βγάλει από την Ουκρανία μέσω διαδρομής από τη Ζακαρπάτσκα, 28 εκατομμύρια δολάρια και 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Οι βαλίτσες με τα χρήματα εντοπίστηκαν από συνοριοφύλακες, ενώ ακόμη ερευνάται η προέλευσή τους.

Δεδομένου ότι η Ουκρανία έχει υποφέρει επί σειρά ετών από κυβερνώντες που εμπλέκονταν σε υποθέσεις διαφθοράς και δωροδοκίας, με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις σχετικά με το επίμαχο χρηματικό ποσό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here