ΤάνιαΤσανακλίδου: «Μας κυβερνά μια δράκα απατεώνων, δεν περίμενα κάτι καλύτερο».

0
544

Οι καλλιτέχνες συνεχίζουν να διαμαρτύρονται μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media, για την αγνόηση από τη μεριά της πολιτείας των αιτημάτων τους. Οι περισσότεροι τονίζουν ότι η πολιτεία τους οδηγεί στον αφανισμό.

Το μήνυμα της κατά της Κυβέρνησης έστειλε και η Τάνια Τσανακλίδου, τονίζοντας πως τους περιμένουμε στην κάλπη κι εκεί θα καταλάβουν μια για πάντα το πως αντιλαμβανόμαστε την ατομική και συλλογική ευθύνη.

«Με τις εκάστοτε εξουσίες ποτέ δεν τα πήγα καλά και πάντοτε κρατούσα αποστάσεις, γι αυτό και δεν θα μπω στη λογική να παρακαλέσω για βοηθήματα και ελεημοσύνες.

Ένα σύγχρονο, Δημοκρατικό κράτος οφείλει να μεριμνά για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του κάθε φορά που κινδυνεύει η ζωή μας και η επιβίωση μας, όταν, μάλιστα, το ίδιο το κράτος αναστέλλει όλες τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες.

Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο από την δράκα απατεώνων που μας κυβερνά. Να ξέρουν όμως ότι τους περιμένουμε στην κάλπη κι εκεί θα καταλάβουν μια για πάντα το πως αντιλαμβανόμαστε την ατομική και συλλογική ευθύνη. Οψόμεθα, κύριοι»…έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Τάνια Τσανακλίδου.

Με τις εκαστοτε εξουσιες ποτε δεν τα πηγα καλα και παντοτε κρατουσα αποστασεις, γι αυτο και δεν θα μπω στη λογικη να…

Gepostet von Tania Tsanaklidou am Donnerstag, 30. April 2020

Υ.Γ. Βίντεο διαμαρτυρίας-Σε αδιέξοδο οι καλλιτέχνες: Εμείς και χιλιάδες ακόμα.

Ένα βίντεο διαμαρτυρίας με τίτλο «Εμείς και χιλιάδες άλλοι» έφτιαξαν οι Ανεξάρτητοι Επαγγελματίες στον χώρο του Θεάματος, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν την κυβέρνηση αλλά και όλους τους συμπολίτες μας ότι έχουν δικαίωμα στα αυτονόητα.

Πρόκειται για ένα μικρό δείγμα από την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στον χώρο του θεάματος που δεν συμπεριλαμβάνονται στα μέτρα στήριξης λόγω του κορωνοϊού.

Αυτό είναι ένα βίντεο διαμαρτυρίας με σκοπό να ευαισθητοποιήσει την κυβέρνηση αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να δούνε το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις ώστε να τεθεί ένα πλαίσιο που θα συμπεριλαμβάνει τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος και θα επιτρέψει στους ανθρώπους που εργάζονται στον χώρο του θεάματος, να έχουν τα αυτονόητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here