«Τα Αδέσποτα Σκυλιά ήσαν θηλυκά»!……χαριτωμένο ευτράπελο από την Συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 24/09/2014

0
183

Φαίνεται πως ο συμπαθής αλλά κατά την άποψη μας – γραφικός πλέον – o πάλαι ποτέ, Δήμαρχος μας, κ. Β. Βάρσος,, θέλοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 24/09/2014 να ανασκευάσει την προσφώνησή του προς τους Δημοτικούς Συμβούλους συναδέλφους του της πλειοψηφίας, τους οποίους στο προηγούμενο συμβούλιο είχε αποκαλέσει «Αδέσποτους Σκύλους», επανήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτή τη φορά στο ίδιο θέμα.

Επανήλθε που λετε, με σκοπό να διευκρινίσει ποίους στόχευε και ποίους εξαιρούσε η κομψή και αξέχαστη αυτή φράση για την οποία και ζήτησε με τον τρόπο του συγνώμη.

Εξήγησε δηλαδή ότι με την η φράση «Αδέσποτα Σκυλιά» εννοούσε ότι τα σκυλιά που είχε αναφέρει, ήσαν…….αρσενικά και αφορούσαν συγκεκριμένα δύο Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας τους οποίους δεν κατονόμασε αλλά αρκέσθηκε στη γνωστή και βολική έκφραση…. «και ο νοών νοείτω» αποφεύγοντας έτσι τις κακοτοπιές!

Πάντως ο κ. Βάρσος δεν θέλησε όπως βλέπετε να αφήσει σκοτεινά σημεία. Εν προκειμένω ξεκαθάρισε ότι τα αδέσποτα αυτά σκυλιά που ανέφερε ΔΕΝ ήσαν θηλυκά.

Έτσι, οι κυρίες του Δημοτικού Συμβουλίου πιστεύουμε ότι αισθάνθηκαν μεγάλη ανακούφιση γιατί κατά τη γνώμη μας είχαν πράγματι βαθιά στεναχωρηθεί πριν γίνει αυτή η επεξήγηση από τον κ. Βάρσο και εάν δεν κάνουμε λάθος οι περισσότερες……έκλαιγαν γοερά μέχρι που πιθανώς και να κινδύνευε να διακοπεί το Δημοτικό Συμβούλιο!

Πάντως οι κυρίες του Δημοτικού Συμβουλίου σύντομα αμείφθηκαν όταν στη συνέχεια ο κ. Βάρσος μεταξύ άλλων γνώρισε εις το Δημοτικό Συμβούλιο ότι: «Το ασθενές φύλο είναι το πιο αγαπημένο, το πιο ιερό και το πιο πολύτιμο πλάσμα που έχει φτιάξει η φύση!»

Νομίζουμε ότι όλοι οι παρόντες ενθουσιάστηκαν με αυτά τα εμπνευσμένα λόγια που φαίνεται ότι έκαναν κυριολεκτικά αίσθηση ως βαθυστόχαστες έννοιες που ακούγονταν για στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι εκείνο το βράδυ ο κ. Β. Βάρσος των δύο χιλιάδων ψήφων και βάλε, ήταν εμφανώς φορτισμένος και επηρεασμένος από τις τελευταίες ατυχείς γι' αυτόν Δημοτικές εξελίξεις, και βεβαίως και από την απόρριψη από το Δικαστήριο, της περίφημης προσφυγής του μετά από την οποία θα παραμείνει τουλάχιστον για πέντε χρόνια πιστεύουμε, σε πολύ χαμηλές θέσεις στην μειοψηφία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κηφισιάς και κατ' ανάγκη σε τεράστια απόσταση από την θέση του Αντιδημάρχου στην οποία προσέβλεπε – και ανέφερε άλλωστε στην προσφυγή του – εάν τα πράγματα είχαν έλθει διαφορετικά.

Εμείς πιστεύουμε ότι σ' αυτή τη ζωή πρέπει να ξέρεις να χάνεις. Ίσως, έτσι, αλλά μόνον έτσι μπορεί κάποτε να ξανακερδίσεις.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here