Τα Εμβόλια του Covid-19 θα μας επιτρέψουν «Να πάρουμε τις ζωές μας πίσω».

0
625

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας, που έχει παραλύσει όλο τον πλανήτη, έκανα το εμβόλιο κατά του νέου κορωναϊού και έλαβα το «Πιστοποιητικό Εμβολιασμού SARS-Cov-2».

Θεωρώ ότι είμαι από τους πολύ τυχερούς για δύο λόγους:

-Επειδή έκανα το εμβόλιο,

-Επειδή το εμβόλιο ήταν της Pfizer/BioNTech, δύο δόσεων, που θεωρείται ότι έχει αποτελεσματικότητα  της τάξεως του 95,1%.

Η όλη διαδικασία του εμβολιασμού, που έγινε στο Εμβολιαστικό Κέντρο ΚΥ Πατησίων στις 01/02/21 και 22/02/21, κράτησε (μαζί με την αναμονή) μόνο μισή ώρα την κάθε φορά!

Τέτοια οργάνωση δεν έχω ξαναδεί. Το ιατρικό και νοσοκομειακό προσωπικό στο ΚΥ Πατησίων, ήταν οι πλέον άψογοι επαγγελματίες, που έχω συναντήσει στη ζωή μου.

Πρώτο συναίσθημα;  Ένοιωσα να μου φεύγει εντελώς ο φόβος που προκαλεί ο ιός, που μας έστειλαν οι Κινέζοι. Ένοιωσα να παίρνω ξανά τη ζωή μου στα χέρια μου. Είμαι πάλι Ελεύθερος!…Δόξα τον Θεό.

Ήθελα επίσης να πω στους αγαπημένους μου φίλους και φίλες που θέλουν να με ακούσουν…Και δεν απευθύνομαι στους ψεκασμένους…Ότι το εμβόλιο δεν μου προκάλεσε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Γι’ αυτό εισηγούμαι, όποτε έχετε την ευκαιρία, να το κάνετε το εμβόλιο. Θα νοιώσετε πολύ όμορφα…και θα χαλαρώσετε. 

Λέγοντας όμως τα παραπάνω, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να συνεχίσετε να παίρνετε όλες τις προφυλάξεις. Όπως μου είπε η γιατρός που επέβλεπε τον εμβολιασμό, η διπλή μάσκα ΣΩΖΕΙ ζωές.

Εγώ θα συνεχίσω να φορώ τις δύο μάσκες. Και θα παίρνω τα ίδια μέτρα προστασίας.

Μέχρι ότου πάρει το εμβόλιο το 70% των πολιτών στην Ελλάδα και Κύπρο, συνεχίζουμε να προσέχουμε όπως και πριν.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here