Τα εν ΔΗΜΩ…εν ΟΙΚΩ!…Για πρώτη φορά σε απευθείας μετάδοση η 2η Τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. Κηφισιάς στις 13/05/20!

0
316

Χθες Τετάρτη 13/05/2020 και ώρα 19:30 έλαβε χώρα η 8η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς μέσω Τηλεδιάσκεψης.

Η διαδικασία εξελίχθηκε σχεδόν ομαλά στην 2η  Tηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, με τον πολύ καλό χειρισμό του συστήματος από τον Πρόεδρο κ. Ζαπάντη και το συντονισμό της συζήτησης, παρά τα σχετικά teething problems που προέκυψαν!

Οι επικοινωνιακές δεξιότητες κάθε Δημοτικού Συμβούλου είναι ένα  από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να χρησιμοποιείται προς όφελος του δημοκρατικού διαλόγου, στο οποίο βασίζονται όλες οι διαδικασίες  στο Δημοκρατικό Πολίτευμα της Ελλάδος.

Η διάδραση ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι αναγκαία και σημαντική και όπου ο συντονιστής ή ο συνομιλητής μπορεί ελεύθερα να παρέμβει, ώστε να διεξαχθεί ομαλά η διαδικασία, προς όφελος όλων.

Την 2η Τηλεδιάσκεψη την παρακολούθησαν οι δημότες και οι ενεργοί πολίτες της Κηφισιάς, σε απ’ ευθείας μετάδοση μέσω του διαδικτυακού καναλιού «HellasNews.Tv» και ενημερώθηκαν  απ ευθείας για όλες τις σχετικές αποφάσεις που πήραν οι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι,  σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

Α. Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου

Β. Συζήτηση προ ημερησίας διάταξης

Γ. Έκτακτα θέματα

Δ. Τακτικά θέματα

-Επί της αύξησης της τιμής του νερού στην Δημοτική Κοινότητα Εκάλης από την εταιρεία ΕΚΑΛΗ Α.Ε. .

-Λήψη απόφασης για την Προγραμματική Σύμβαση του έργου: «Κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή τριγώνου Φραγκοπούλου του Δήμου Κηφισιάς».

-Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής έτοιμων γευμάτων που προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κηφισιάς.

-Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Κηφισιάς «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ».

-Κλήρωση για την ανάδειξη αντιπροέδρου στο Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» κατόπιν ισοψηφίας των δύο υποψηφιοτήτων.

-Έγκριση κατανομής επιχορήγησης Β’ δόσης ΚΑΠ 2020 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών στις Σχολικές Επιτροπές Α΄ βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης.

-Σύσταση παγίας προκαταβολής για την Δημοτική Κοινότητα Κηφισιάς και ορισμός υπολόγου αυτής.

-Σύσταση παγίας προκαταβολής για την Δημοτική Κοινότητα Ν. Ερυθραίας και ορισμός υπολόγου αυτής.

-Σύσταση παγίας προκαταβολής για την Δημοτική Κοινότητα Εκάλης και ορισμός υπολόγου αυτής.

-Λήψη απόφασης για νομιμοποίηση εκπροσώπων στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. για το οικ. έτος 2020.

-Έγκριση καταβολής αποζημίωσης επικειμένων περιοχής «(ΒΑΡΕΙΕΣ) και (Υπόλοιπο Ούλεν)» στο Ο.Τ. Γ958 και Ο.Τ. Γ959.

-Έγκριση παραχώρησης του χώρου διαδοχικής ταφής, στο διάδρομο 35 τάφος 5/1Ν στο Κοιμητήριο Κηφισιάς, σε νέο δικαιούχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code