Τα εν ΔΗΜΩ…..εν ΟΙΚΩ!….ρεπορτάζ της τελευταίας Τακτικής Συνεδρίασης του Δ.Σ. στις 22/02/2017 με πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Μωράκη.

0
175

H τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Μωράκη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, με τα εξής θέματα:

Α. Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου
Β. Συζήτηση προ ημερησίας διάταξης
Γ. Έκτακτα θέματα
Δ. «25» τακτικά θέματα

Όπως πάντα η ώρα προσέλευσης ήταν 7.00μ.μ., η ώρα όμως έναρξης γενικά ποικίλλει, με αποτέλεσμα το συμβούλιο να ξεκινήσει στις 7.25μ.μ. 

Παραλίγο μάλιστα να πηγαίναμε για τη δεύτερη αναβολή σε συμβούλιο της παρούσας Δημοτικής Αρχής, μια και την ώρα που «παίρνονταν οι παρουσίες» στην αίθουσα βρίσκονταν μόλις 20 σύμβουλοι, αντί για του 21 που απαιτούνται για την απαρτία.

Οι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης «ξεκουράζονταν» στο κυλικείο, μη δίνοντας το παρών, όταν όμως μπήκε η 21η σύμβουλος, η κ. Πάστρα και φάνηκε ότι το συμβούλιο δεν πήγαινε για αναβολή, μπήκαν όλοι μαζί.

Μπήκαν και τις τρεις επόμενες ώρες, φαινόταν σαν να συνεχιζόταν συζήτηση κυλικείου! 

Ενώ ενδιαφερόμενοι κάτοικοι, περίμεναν με ανυπομονησία να φτάσουν κάποτε στο θέμα τους, μέχρι τις 10.35μ.μ., δεν είχαν ξεκινήσει καν να συζητιούνται τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Πραγματικά ήταν μία ανούσια βραδιά. Ανούσια βραδιά για όσους είχαν ειδικό ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο συμβούλιο, χαμένη για τους δημοτικούς συμβούλους που σίγουρα θα είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να ακούν διαφωνίες και αναλύσεις χωρίς ουσία!…..με λήξη της συνεδρίασης στις 00.45 !!

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το «2» Ορισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Κηφισιάς με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ». 

Δείτε σε απευθείας μετάδοση την εν λόγω συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς:

{videobox}Jtoy8FQbglg{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here