Τα Καλώδια της αμφισβήτησης της Ελληνικής κυριαρχίας άπλωσε το Oruc Reis: Η επιφυλακή των Ενόπλων Δυνάμεων.

0
134

-Περισσότερα Ελληνικά πλοία κοντά στο ερευνητικό

-Αγχώνονται οι Τούρκοι για το που είναι τα 214

-Θα’ χει κι άλλους «γύρους» το έργο του Oruc Reis

-Δημιουργία τετελεσμένων κι όχι έρευνες ο στόχος της Άγκυρας

Με το Oruc Reis να βρίσκεται εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας ουδείς εφησυχάζει στο ελληνικό Επιτελείο, με τους αξιωματικούς να έχουν παρατάξει τον στόλο γι’ ακόμη μια φορά με μαεστρία, αναμένοντας παράλληλα το νεύμα από την πολιτική ηγεσία, ώστε να θέσουν σε εφαρμογή επιπλέον στάδια των αποτρεπτικών σχεδίων τους, τα οποία δεν θ’ αρκεστούν στην εκπομπή μηνυμάτων από τον ασύρματο.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, κάνουν λόγο για αύξηση των μονάδων επιφανείας του Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή που επιχειρεί να κινηθεί το Τουρκικό σεισμογραφικό, το οποίο περιστοιχίζεται από έναν μικρό στολίσκο φρεγατών, κορβετών αλλά και ενός Τουρκικού υποβρυχίου.

Το νέο Τουρκικό έργο του Oruc Reis μπορεί να έχει αρκετά επεισόδια ακόμα έλεγαν ανώτατοι αξιωματικοί και απαιτείται μεγάλη υπομονή και διατήρηση της αυξημένης ετοιμότητας στις Ένοπλες Δυνάμεις, όχι μόνο στην επίμαχη περιοχή της navtex αλλά και σε όλο το μήκος του Αρχιπελάγους.

Χαρακτηριστικό του άγχους που είχαν οι Τούρκοι κατά τη διάρκεια του πλου του ερευνητικού και των πολεμικών πλοίων συνοδείας ήταν μήπως στην περιοχή βρίσκονται εν καταδύσει Ελληνικά υποβρύχια τύπου 214.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code