Τα «παραλειπόμενα» της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17/09/2014…..

0
236

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17ης Σεπτεμβρίου 2014 και πριν ακόμη ξεκινήσει η συζήτηση των εκτός Ημερήσιας Διάταξης θεμάτων, η βραδιά άρχισε με αρκετά πρωτότυπο τρόπο, όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Βάρσος επετέθη φραστικά σε παλαιό Δημοτικό Σύμβουλο- Πρόεδρο, άλλοτε του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου που κάθονταν μεταξύ των πολιτών περιμένοντας την έναρξη της Συνεδρίασης, ονομάζοντάς τον… «πυροβολημένο» και προτείνοντας να τον εγγράψει εις τον….Σύλλογο των Πυροβολημένων!

Ως αιτία αυτής της στάσης του, εξήγησε ότι ήταν το άρθρο που δημοσίευσε πρόσφατα ο εν λόγω πρώην Δημοτικός Σύμβουλος περί του Υπογείου Σταθμού Στάθμευσης επί της πλατείας Πλατάνου στην Κηφισιά με τίτλο «Χαιρέτα μας τον Πλάτανο».

Όμως η ήρεμη και αξιοπρεπής αντίδραση του πρώην Προέδρου του Πολιτιστικού, άμεσα απέτρεψαν κάθε περαιτέρω εξέλιξη μετά τον τόσο ατυχή χαρακτηρισμό του κ. Βάρσου.

Σύντομα κατόπιν ξεκίνησε η Συνεδρίαση με τις τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων οι οποίοι κατά βάση καλωσόριζαν τον νέο Δήμαρχο και τους Συναδέλφους των ευχόμενοι να υπάρχει καλή συνεργασία δια το καλό του συνόλου.

Η Συνεδρίαση συνεχίστηκε σε καλή ατμόσφαιρα και ο Δήμαρχος κ. Γ. Θωμάκος, και πάλι με την γνωστή σε όλους μας ηρεμία και αυτοσυγκράτηση που τον διακρίνει, υπήρξε θαυμάσιο παράδειγμα προς μίμηση.

Συγκεκριμένα, όταν ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στις Δημαιρεσίες και τις επαναλαμβανόμενες ψηφοφορίες, μέχρι να καταφέρουν να ψηφιστούν οι προτεινόμενοι Σύμβουλοι…….λέγοντας ότι είθισται τους αντιπροσώπους που προτείνει η αντιπολίτευση, να τους ψηφίζει η συμπολίτευση και να μη δημιουργεί προβλήματα!…..ο Δήμαρχος κ. Θωμάκος τον ρώτησε:

«Πώς καταφέρατε από τη μυστική ψηφοφορία, με την οποία διενεργούνται οι Δημαιρεσίες, να εξαγάγετε το συμπέρασμα ότι τους προτεινόμενους από την αντιπολίτευση Συμβούλους δεν τους ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και όχι ότι δεν τους «μαύρισαν» οι δικοί σας;»

Επιπλέον ο Δήμαρχος κ. Θωμάκος υπενθύμισε στον πρώην Πρόεδρο του Βικέλα κ. Παπαδόπουλου ότι τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του αθλητισμού απαξίωσε το θεσμό του μαζικού αθλητισμού που τόσα χρόνια με κόπο είχε πασχίσει ο ίδιος να χτίσει, ως Πρόεδρος του ΑΟΔΗΚ. «Είχαμε φτάσει να αθλούνται μαζικά 1.200 συμπολίτες μας»…..είπε ο κ. Θωμάκος, δίνοντας ένα καλό μάθημα στον κ. Παπαδόπουλο!

Θεωρούμε επίσης και την άσκηση της Προεδρίας του Δ.Σ. από τον νέο του Πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Μωράκη, άξια συγχαρητηρίων.

Στη συνέχεια η Συνεδρίαση προχώρησε και έληξε ήρεμα και πιστεύουμε και εποικοδομητικά, εάν εξαιρέσει κανείς και πάλι την «επαίσχυντη» συμπεριφορά του Δημοτικού Σύμβουλου και πρώην Δήμαρχου Κηφισιάς κ. Βάρσου!

ΑΙΤΙΑ αυτή την φορά ήταν το γεγονός ότι ο Αντιδήμαρχος κ. Ε. Αυλήτης και ορισμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης καταψήφισαν την συμμετοχή του κ. Βάρσου σε διάφορες επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου!

Αποτέλεσμα ο κ. Βάρσος να δυσαρεστηθεί σφόδρα και να επιδείξει και πάλι τον φραστικό του οίστρο, αποκαλώντας αυτή τη φορά από μικροφώνου τους συναδέλφους του της πλειοψηφίας ….. «Αδέσποτους Σκύλους»!! Αμέσως μετά αποχώρησε από την αίθουσα της συνεδρίασης.

Εμείς θα πούμε μόνο μία λέξη: ΚΡΙΜΑ, και θα προσθέσουμε άλλες δύο: Πολύ ΚΡΙΜΑ.

Δείτε την βιντεοσκοπημένη «σκηνή» μετά από το 17.10……..

{videobox}C6rR8UiAsw0{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here