ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ.

0
197

Με την χορωδία  TURETSKY CHOIR & SOPRANO…

Ο μουσικός μαραθώνιος της χορωδίας «Turetsky Choir & Soprano» συνεχίζει να επεκτείνει την τεράστια τουρνέ του. Το 2021, άρχισε τον Μάιο από την επέτειο για τα 80 χρόνια από την έναρξη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου και συνεχίζει την περιοδεία του .

Το έργο έχει ένα ειρηνευτικό μήνυμα και με τα χρόνια της ύπαρξής του έχει ήδη ενώσει περισσότερες από 20 χώρες και 5 γενιές. Φέτος το έργο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε ασιατικές χώρες.

«Τα Τραγούδια που μας Ενώνουν» ακούστηκαν στις κεντρικές πλατείες της Ευρώπης – ο μαραθώνιος φιλοξενήθηκε από χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουγγαρία, η Σλοβακία, η Κροατία, η Αυστρία, η Γαλλία, η Ισπανία και άλλες.

Οι εκδηλώσεις με τίτλο «Τα Τραγούδια που μας Ενώνουν» έχουν γίνει πραγματική διεθνής μουσική πρεσβεία. Η μουσική για την ειρήνη και την υγεία ενώνει χιλιάδες ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων και θρησκειών.

Το πρόγραμμα του ρεπερτορίου περιλαμβάνει θρυλικά τραγούδια για τον ηρωισμό και την αγάπη:

“Κατιούσα”, “Σμουγκλιάνκα”, “Μπουχενβάλσκι Ναμπάτ”, οι συγκινητικές συνθέσεις “Ογκονιόκ”, “Νταβαϊ ζακούριμ”, κομμάτια του συγγραφέα “Λενινγκράντσκι χλεμπ”, “Τι ξέρεις για τον πόλεμο”, και άλλα, η καλύτερη κληρονομιά του ρωσικού πολιτισμού και μουσικά κομπλιμέντα για τις χώρες υποδοχής-τραγούδια στη βουλγαρική, γαλλική, ισπανική και άλλες γλώσσες.

Οι συναυλίες πραγματοποιήθηκαν σε συμμόρφωση με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρότυπα κάθε χώρας και την κοινωνική απόσταση μεταξύ του κοινού.

Η Ευρώπη ανυπομονούσε πολύ για αυτόν τον μαραθώνιο, όπως αποδεικνύεται από την υποστήριξη της περιοδείας από τις ευρωπαϊκές αρχές και τις άδειες που εκδίδονται από αυτούς για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων.

Μέσα από τη μουσική, οι καλλιτέχνες χτίζουν γέφυρες φιλίας μεταξύ κρατών, φορτίζουν τους ανθρώπους με θετικά συναισθήματα και προτρέπουν να διατηρήσουν την ειρήνη.

Στην περιοδεία από το 2018 έως το 2021 οι παραστάσεις «Τα τραγούδια που μας ενώνουν» πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικές πλατείες 22 χωρών (Ισραήλ, ΗΠΑ, Καναδάς, Γερμανία, Γαλλία, Τσεχία, Ισπανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Αυστρία, Ιταλία, Ρωσία, Λευκορωσία, Σλοβενία, Κίνα, Σλοβακία, Βουλγαρία, Τατζικιστάν, Καζακστάν, Κιργιζία, Ουζμπεκιστάν, Σερβία).

Τώρα θα τους απολαύσουμε και στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  στις  14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 18.00 στο Θέατρο Κήπου, και στην ΑΘΗΝΑ – 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 18.00 , στον Εξωτερικό χώρο του  Ζαππείου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ με κάρτα εισόδου κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες στο 211-7701700.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code