ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ η Κυβέρνηση!

0
274

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεφτιλίζει τους Έλληνες και έπειτα τους χαρτζιλικώνει…

Τελειωμένη η Κυβέρνηση!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλαβαίνει μόνο ότι έχει να κάνει με λεφτά. Έτσι έχει μάθει, αυτή την πολιτική ασκεί, σ’ αυτή τη «γλώσσα» μιλάει. Μοιράζει 150άρια μπόνους στους νέους για να εμβολιαστούν, 100άρια πρόστιμα στους 60άρηδες ανεμβολίαστους, διχίλιαρα στους ταλαιπωρημένους της Αττικής Οδού και πεντοχίλιαρα στους καμένους της Εύβοιας.

Και δείχνει αυτός και ο περίγυρός του σαν να περίμεναν να καταλάβουν την εξουσία για να πέσουν στο…ψητό, μοιράζοντας ξεροκόμματα σε όποιον αντιδρά και να κλείσουν βρόμικες υποθέσεις του παρελθόντος.

Ο απλός λαός, όμως, δεν τα ζυγίζει όλα με την ηθική του ευρώ. Από την ημέρα που γεννιέται ο μέσος Έλληνας ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα αποκτήσει ποτέ τα πλούτη που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά στα μεγάλα τζάκια αυτού του τόπου.

Τα χρήματα τα έχει ανάγκη για να μπορέσει να ζήσει ως άνθρωπος. Παλεύει γι’ αυτά, μοχθεί και αγωνία καθημερινά, αλλά γνωρίζει την πραγματικότητα.

Για την καθημερινότητά τους οι απλοί πολίτες έχουν άλλο «νόμισμα», όχι το ευρώ του Μητσοτάκη: Το «νόμισμα» της αξιοπρέπειας. Αυτό τους κρατά όρθιους στην οικοδομή, στα χωράφια, στα γραφεία, στον δρόμο, στις επιχειρήσεις, στην οικογένειά τους.

Αυτό το «να έχω το κούτελο καθαρό», η γνήσια περηφάνια των ανθρώπων που τα βγάζουν δύσκολα πέρα είναι η ψυχή και η δύναμη του τόπου μας. Αυτή έδιωξε τους Τούρκους, αυτή νίκησε τους Ιταλούς, αυτή άντεξε στην οικονομική κρίση.

Όποια κυβέρνηση, από τις παλαιότερες έως τις πιο πρόσφατες, τσαλαπάτησε αυτή την ιερή αρχή επιβίωσης βρέθηκε στα Τάρταρα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεφτιλίζει καθημερινά ανθρώπους με τέτοια συχνότητα, που δεν έχει τολμήσει άλλη κυβέρνηση. Πιο σωστά, πρώτα τους ξεφτιλίζει και έπειτα τους χαρτζιλικώνει.

Ο 75χρονος, όμως, που έκλαιγε στα κανάλια ζητώντας να τον απεγκλωβίσουν έπειτα από 20 ώρες στην Αττική Οδό, που εκλιπαρούσε για ένα μπουκάλι νερό για να πάρει τα χάπια του, που φοβόταν λέγοντας «τρέμω, θα πεθάνω εδώ» δεν ζει στον ίδιο κόσμο με τον πρωθυπουργό. Δεν θα γιατρευτεί το τσάκισμα της αξιοπρέπειάς του με 2.000 ευρώ.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

Υ.Γ. Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Γιώργος Κύρτσος προαναγγέλλει την πτώση του Μητσοτάκη.

Δυνατό χτύπημα από τον Γιώργο Κύρτσο πριν λίγη ώρα που με ανάρτηση του στο διαδίκτυο προαναγγελία την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο Γιώργος Κύρτσος να θυμίσουμε πως ήταν σύμβουλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όταν έπεσε η κυβέρνηση του το 1993.

Συγκεκριμένα έγραφε στο διαδίκτυο:

Πλήρης απογοήτευση από το διάγγελμα Μητσοτάκη-Με αερολογίες και γενικότητες θέλησε να ξεγελάσει τους πολίτες.

Υ.Γ. Οι μεγαλόστομες υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν γίνει πρωθυπουργός που τις αναίρεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα».

«Θα είμαστε ασυγχώρητοι αν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε φωτιές, πλημμύρες και σεισμούς σε μια χώρα που ξέρουμε ότι αντιμετωπίζει τέτοια φαινόμενα» έλεγε με στόμφο ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν γίνει πρωθυπουργός.

«Είμαστε σε μια χώρα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μετά βεβαιότητας, σεισμούς, φωτιές και πλημύρες και θα είμαστε ασυγχώρητοι αν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτά που ξέρουμε ήδη, ότι θα αντιμετωπίσουμε, κάποια στιγμή αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς το πότε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο, τόσο η κακοκαιρία «Ελπίδα» όσο και η κακοκαιρία «Μήδεια» πέρυσι τον διέψευσαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Τρεις ημέρες μετά και εκατοντάδες πολίτες συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους που είναι θαμμένα στο χιόνι, είτε συνεχίζουν να μην έχουν ρεύμα, είτε περιμένουν να πάρουν το αυτοκίνητό τους από την Αττική Οδό που παραμένει εγκλωβισμένο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here