ΤΕΛΙΚΑ παραδόθηκε ο 19χρονος οδηγός που χτύπησε μοτοσικλετιστή στην Κηφισιά και εξαφανίστηκε!

0
221

Συνοδεία του δικηγόρου του, παραδόθηκε στην Τροχαία Κηφισιάς ο 19χρονος οδηγός που τα ξημερώματα της Παρασκευής 03/04/2015 προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 32χρονου ανιψιού του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 6:30πμ τα ξημερώματα της Παρασκευής στην συμβολή των οδών Δηλιγιάννη και Διονύσου, σε πολύ μικρή απόσταση δηλαδή από το Αστυνομικό Τμήμα, αλλά και το Δημαρχείο Κηφισιάς, όταν ένα τζιπ μάρκας BMW έπεσε πάνω σε ένα μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ένας 32χρονος.

Ο 19χρονος οδηγός εγκατέλειψε τον 32χρονο αβοήθητο και έφυγε πεζός αφήνοντας και το ακριβό αυτοκίνητο του στο σημείο του ατυχήματος!

Αφού δεν άντεξε τις τύψεις και τις σκέψεις, μετά από περίπου δώδεκα ώρες από το ατύχημα, ο νεαρός οδηγός παραδόθηκε στην Τροχαία Κηφισιάς παρουσία του δικηγόρου του.

Να σημειωθεί πως ο 32χρονος βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένος σε κωματώδη κατάσταση και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Ο πατέρας του 32χρονου και αδελφός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Σωτήρης Κωνσταντίνου, μιλώντας στο protothema.gr τόνισε πως:

«Το μόνο που ζητάμε είναι να γίνει καλά το παιδί. Είναι σε κώμα με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στο κεφάλι. Την Δευτέρα θα του γίνει αξονική τομογραφία, έχει και άλλα τραύματα αλλά αυτό στο κεφάλι είναι το πιο σοβαρό. Αυτός ο νεαρός θα έπρεπε να τον είχε πάει αμέσως στο νοσοκομείο……ίσως να προλαβαίναμε κάτι».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here