ΤΕΛΙΚΑ ποίος είναι αρμόδιος;;

0
312

Σήμερα μας κοινοποιήθηκε με e-mail η ακόλουθη επιστολή του κ Σιδέρη σε απάντηση του άρθρου της εφημερίδας Kifisia Press ημερομηνίας 31/08/2013 με θέμα: «Αίτηση – Διαμαρτυρία» συμπολίτη μας προς τον εποπτεύοντα της Υπηρεσίας Πρασίνου και Κηποτεχνίας κ. Ευάγγελο Σιδέρη.

Για να διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του κ. Σιδέρη ημερομηνίας 03/09/2013 κάντε κλικ….files/dangelides/Dimos_Kifisias.doc

ΔΙΑΙΡΟΤΩΜΕΘΑ κ. Σιδέρη γιατί…..

(1) δεν μεριμνήσατε την παραπομπή του εν λόγω αιτήματος-διαμαρτυρίας του συμπολίτη μας στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο;;

Η κατάσταση των συντριβανιών στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου!

(2) δεν κοινοποιήσατε στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου το αίτημα του συμπολίτη μας σχετικά με τα στοιχεία κόστους της λειτουργίας των συντριβανιών τα οποία μάλιστα γνωρίζετε πολύ καλά διότι προ ετών στις αρμοδιότητές σας ενέπιπτε και η μέριμνα για την λειτουργία των σιντριβανιών;;

Η κατάσταση των συντριβανιών στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου!

Αντί κ. Σιδέρη να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν το περιεχόμενο του αιτήματος-διαμαρτυρίας που αφορά την προστασία της δημόσιας υγείας και να εξυπηρετήσετε άμεσα τον κ. Παπαδόπουλο, του υποδεικνύετε να αναζητήσει αλλού τις ευθύνες που αναφέρονται στην επιστολή-διαμαρτυρία του!! ΕΥΓΕ!!

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ότι ο κ. Παπαδόπουλος επικοινώνησε σήμερα με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κηφισιάς από τον οποίο διήλθε η αίτηση-διαμαρτυρία του για να πάει στον κ. Σιδέρη προς τον οποίο απευθύνεται, και του ζήτησε να ενεργήσει την παραπομπή του αιτήματος στον καθ' ύλη αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Συζητήθηκε το θέμα της προστασίας της δημόσιας υγείας και την αναγκαιότητας για άμεση ανταπόκριση του Δήμου Κηφισιάς δια της αρμόδιας υπηρεσίας και προϊσταμένου αυτής αντιδημάρχου για την άρση της κατάστασης των συντριβανιών με τα λιμνάζοντα ύδατα στην Κηφισιά.

Ζητήθηκε εκ νέου η ενημέρωση του για τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν στην επισκευή των συντριβανιών που σήμερα δεν λειτουργούν. Τέλος δηλώθηκε από τον αιτούντα-διαμαρτυρόμενο ότι ουδεμία προσβολή του ονόματος του κ. Σιδέρη περιέχεται στο υποβληθέν αίτημα ούτε, βέβαια, αποσκοπείται μ' αυτό το αίτημα η προσβολή είτε του κ. Σιδέρη είτε του φερομένου άλλου αρμοδίου αντιδημάρχου Κηφισιάς, αλλά μάλλον διατυπώνεται το αληθές γεγονός στο αίτημα-διαμαρτυρία του συμπολίτη μας ότι δηλαδή η κατάσταση των συντριβανιών στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου είναι εικόνα αμέλειας για τη φροντίδα αυτών και της προστασίας της δημόσιας υγείας από τον ιό του Δυτικού Νείλου που μεταφέρεται από τα κουνούπια που συγκεντρώνονται σε λιμνάζοντα ύδατα.

Η εν λόγω αμέλεια περί το υποδειχθέν συντριβάνι – καθώς και κάθε άλλο στην ίδια κατάσταση στο Δήμο Κηφισιάς – προδήλως και ορθώς αποδίδεται στον έχοντα την αρμοδιότητα για τη συντήρηση και επιμέλεια της δημοτικής εγκατάστασης των συντριβανιών.

Ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε από το Γενικό Γραμματέα Κηφισιάς την έγγραφη ενημέρωσή του για όποιες σχετικές εξελίξεις επί του υποβληθέντος αιτήματος-διαμαρτυρίας.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here