Τεράστια Δημοσιογραφική Αγυρτεία του «in.gr» εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα.

0
644

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε η ιστοσελίδα « in.gr», συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, σε μια προσπάθεια να ασκήσει κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο θέμα της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σε ενυπόγραφο άρθρο με τίτλο «Αποκάλυψη: Είσαι παιδεραστής Αλέξη;» η ιστοσελίδα έχει βάλει ως κεντρική φωτογραφία μια παραποιημένη εικόνα του Αλέξη Τσίπρα, από την οποία έχει αφαιρεθεί η σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και έχει προστεθεί ο…Δημήτρης Λιγνάδης!!

Το χειρότερο, μάλιστα, είναι ότι η ιστοσελίδα δηλώνει ευθαρσώς πως έχει ντύσει το άρθρο με τον προκλητικό αυτό τίτλο με φωτογραφία που είναι προϊόν μοντάζ με το επιχείρημα ότι «Είναι ένας πολιτικός, ένας νυν ή πρώην Πρωθυπουργός, παιδεραστής επειδή φωτογραφήθηκε με έναν σκηνοθέτη σε μια παράσταση;»

Σε υστερόγραφό του μάλιστα, ο υπογράφων Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, αναφέρει επί λέξει «Υστερόγραφο: Και τώρα που τα Ορκ του διαδικτύου θα αναλάβουν την αναπαραγωγή χωρίς τη διευκρίνιση τι θα κάνεις Αλέξη; Θα συνεχίσεις την τακτική του Μακελειού;».

Η συγκεκριμένη αναφορά καταδεικνύει την πρόθεση του συντάκτη να «ρίξει στην αρένα» των social media τον αρχηγό της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης.

Η δημοσίευση αυτή του «in.gr» έχει ήδη προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έφερε, όπως αναμενόταν, ηχηρή αντίδραση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, ο οποίος αναφέρει σε ανάρτησή του:

Πριν από λίγο στο «in.gr» του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης, υπό τον τίτλο: «Είσαι παιδεραστής Αλέξη;»

Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της «ενημέρωσης» πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει.

Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις.

Το πρόβλημα είναι:

-Ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.

-Ότι ο εκπρόσωπός του χαρακτήρισε «προσωπικούς» τους λόγους παραίτησής του.

Ότι η κ. Μενδώνη μίλησε για «ανυπόστατες φήμες» και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι «επικίνδυνος» μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται  με μια FAKE φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν.

Η Πραγματική  εικόνα του Αλέξη Τσίπρα.

Η Παραποιημένη εικόνα του Αλέξη Τσίπρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here