Τεράστιο Πολιτικό Λάθος του Μητσοτάκη που γκρεμίζει τελείως την εικόνα του.

0
337

Εάν νομίζατε ότι οι πυρκαγιές ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός φρόντισε να σας διαψεύσει.

Η απόφαση των επικοινωνιολόγων του να τον ωθήσουν να διαπόμπευση την οικογενειακή στιγμή με την εγγραφή του παιδιού του σε Αμερικανικό πανεπιστήμιο, αποδεικνύεται η πρώτη απόλυτη πολιτική αυτοχειρία.

Το κύμα οργής που έχει ξεσπάσει στα κοινωνικά δίκτυα είναι πραγματικά πρωτόγνωρο και πλέον περιλαμβάνει την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας οριζόντια. Όχι μόνο τους αντιπολιτευόμενους.

Είναι ακριβώς αυτό το κομμάτι που είδε τα παιδιά του να μένουν εκτός πανεπιστημίων μετά από μία μαρτυρική χρόνια με τηλεκπαίδευση, καθολικά κλεισίματα, ελλιπή παιδεία.

Όχι όμως να μένει λόγω κακών επιδόσεων, αλλά λόγω ακριβώς των δήθεν μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που άφησαν δεκάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα εκτός πανεπιστημίων, μόνο και μόνο για να πέσουν βορά στα ιδιωτικά κολλέγια.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που σχολές ερημώνονται ενώ παιδιά μένουν εκτός πανεπιστημίων, ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την φαεινή ιδέα να παρουσιάσει διθυραμβικά την εγγραφή του παιδιού του σε Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, παρουσία μάλιστα του ίδιου.

Δεύτερη αυτοχειρία.  Διότι ακόμα και οι Έλληνες που έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τα παιδιά τους στην Αμερική για να σπουδάσουν, στερούνται αντίστοιχης δυνατότητας να παρευρεθούν στο πλευρό του παιδιού τους κατά την εγγραφή του στο αμερικανικό πανεπιστήμιο.

Διότι απλούστατα οι ΗΠΑ δεν δίνουν βίζα στους Έλληνες για αυτόν τον σκοπό. Πρόβλημα που θα μπορούσε να λύσει εύκολα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία από τις πρόσφατες συναντήσεις του είδα με τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, είτε με τον γερουσιαστή Μενέντεζ.

Ήταν κυριολεκτικά, δύο κουβέντες! Και όμως δεν το έκανε, το αγνόησε πλήρως.

Αυτή η συμπεριφορά λοιπόν τύπου Μαρίας Αντουανέτας, φαίνεται ότι δημιουργεί τεράστιο Πολιτικό Πρόβλημα, πολύ μεγαλύτερο και από τις πυρκαγιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here