Τζανακόπουλος-Γεροβασίλη: Ψέματα του Μητσοτάκη για τις ΜΕΘ στο «Σωτηρία».

0
663

Την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Σωτηρία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη που έκαναν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Όλγα Γεροβασίλη στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο χώρο των 50 κλινών ΜΕΘ που έχει δωρίσει η Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Διοικητής του νοσοκομείου εγγράφως είχε διαβεβαιώσει χθες τη Βουλή ότι λειτουργούν και οι 50 κλίνες, όμως η «αυτοψία» του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έδειξαν ότι λειτουργούν μόλις οι 25.

Σημειώνεται επίσης ότι στη Βουλή υπήρξε διαφωνία του Παύλου Πολάκη που έλεγε ότι δεν λειτουργούν όλες και του Κώστα Τασούλα που έλεγε ότι λειτουργούν όλες.

Ο Παύλος Πολάκης επέμεινε και σήμερα με αναρτήσεις του δημοσιοποιώντας σχετικά στοιχεία που εκθέτουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Διοικητή του νοσοκομείου «Σωτηρία».

ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με τον Παύλο Πολάκη, ότι δεν λειτουργούν όλες οι ΜΕΘ, είχε πει σε ανύποπτο χρόνο και η Μίνα Γκάγκα Διευθύντρια 7ης Πνευμονολογικής κλινικής «Σωτηρία».

Μας είπε μόλις την περασμένη Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, ότι δεν γίνεται να λειτουργήσουν όλα από την αρχή και λειτουργούν τα 25 κρεβάτια από τα 50 που δώρισε η Βουλή των Ελλήνων.

Το ίδιο επιβεβαίωσαν μετά από επίσκεψή τους στο νοσοκομείο «Σωτηρία»  ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Όλγα Γεροβασίλη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι αν λέει ψέματα ο Διοικητής του «Σωτηρία», που η Νέα Δημοκρατία διόρισε, θα τον απομακρύνει από την θέση του.

Για να δούμε αν θα είναι συνεπής (σιγά μην είναι)…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here