Την Συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με την τελευταία Δήμαρχο Εκάλης και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Βάσω Σπηλιωτοπούλου.

0
186

«ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ AΓΑΠΑΜΕ!»

Με επιστολή που ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook, η Βάσω Σπηλιωτοπούλου ανακοίνωσε την απόφασή της να δώσει το «Παρών» στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί μου φίλοι,

Αισθάνομαι αμήχανα που επικοινωνώ μαζί σας ξανά. Πέρασαν αρκετά χρόνια από την αποχώρηση μου από τον Δήμο Εκάλης (2010), όπου με είχατε εκλέξει ως Κοινοτάρχη πρώτα και ως Δήμαρχο μετά, για 3 τετραετίες.

Δυστυχώς λόγω του νόμου Καλλικράτη (2010) ο Δήμος μας ενοποιήθηκε με τους Δήμους Κηφισιάς και Ν. Ερυθραίας σε ενιαίο Δήμο. Βρεθήκαμε σε ένα τεράστιο Δήμο με όλα τα πλεονεκτήματα αλλά και τα πολλά μειονεκτήματα που δημιουργούνται κατά την λειτουργία του.

Σήμερα λοιπόν σας γράφω για να σας κάνω γνωστό ότι δέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά την ευγενική πρόσκληση, του φίλου Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου να συμμετάσχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές (Οκτώβριος 2023) με τον συνδυασμό Του, για να βοηθήσω και εγώ με τις όποιες εμπειρίες και ιδέες μου, για να προσφέρω στο προάστιο μας, αλλά και στον ευρύτερο Δήμο.

Παρόλο που δεν βρίσκομαι τον τελευταίο καιρό σε εκλεγμένη θέση, παρατήρησα ότι ποτέ δεν έχασα το ενδιαφέρον μου για τα θέματα του τόπου μας. Πάντα προσπαθούσα με τις λίγες δυνάμεις μου να εξυπηρετώ τους φίλους συμπολίτες μας στα δίκαια αιτήματα τους όταν μου το ζητούσαν και δεν σας κρύβω την ζεστασιά που ακόμα αισθάνομαι όταν με εμπιστεύονται.

Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίζετε, γνωρίζετε τους αγώνες που κάναμε μαζί για να προστατέψουμε την Εκάλη (καμιά αλλοτρίωση του χαρακτήρα του Δήμου μας, αποκλειστική κατοικία, διάσωση δασών, ασφάλεια, αύξηση πρασίνου και κοινοχρήστων  χώρων, Αθλητικό Κέντρο, Εντευκτήριο, Γυμνάσιο-Λύκειο και άλλα.

Έτσι και τώρα με την βοήθεια σας θα διορθώσουμε και θα αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα μας. Βεβαίως μαζί με τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο ο οποίος έχει την θέληση και τη χαρά να Συνεργαστούμε μαζί, για το καλό του Δήμου Κηφισιάς.

Σας ζητώ λοιπόν να μας περιβάλλετε με την εμπιστοσύνη σας, για να συμβάλουμε μαζί μ’ εσάς στη βελτίωση και την καλυτέρευση του Προαστίου μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here