Την Συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο Κώστας Μιχαλίτσης.

0
248

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ…

Ο κ. Μιχαλίτσης είναι Πτυχιούχος της Επιστήμης της Πληροφορικής, Διευθυντής στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στον τομέα της Υγείας, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία σε μεγάλα και εθνικής εμβέλειας έργα πληροφορικής.

Συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Η «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» ενισχύεται σημαντικά με τον Δυναμικό  Τεχνοκράτη, Διευθυντή της Η.ΔΙ.Κ.Α. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης)  και Γενικό Γραμματέα του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Κηφισσός», Κώστα Μιχαλίτση.

Ένα ακόμη στέλεχος, της νέας ψηφιακής εποχής, διοικητής μεγάλων παρομοίων έργων στη χώρα, είναι κοντά μας. Με τη συμμετοχή του, ο Δήμος μας θα προετοιμάσει ακόμα καλύτερα τον ψηφιακό μετασχηματισμό του και την είσοδο στον νέο κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης.

Γνωστοί επίσης, οι Αγώνες και οι Πρωτοβουλίες του για τις Αδάμες και τον Γράμμο Φοίνικα. Ενώνουμε το ίδιο Πάθος για ολόκληρο πλέον τον Δήμο μας».

Ο  κ. Κώστας Μιχαλίτσης επεσήμανε:

«Η πολυετής και εξειδικευμένη γνώση μου στο σχεδιασμό, υλοποίηση και διαχείριση έργων πληροφορικής στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Χώρας, μέσω εθνικών ή ευρωπαϊκών πόρων και η εμπειρία μου σε μεγάλα έργα πληροφορικής (όπως στο τρέχον πρόγραμμα του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0») πιστεύω πως είναι χρήσιμα εργαλεία για τον Δήμο μας και τα σημαντικά βήματα που κάνει προς την κατεύθυνση της Ψηφιακής και Πράσινης μετάβασης.

Οι εποχές αλλάζουν και απαιτούν αξιοποίηση των ευκαιριών αυτών με τεχνολογική αναβάθμιση των δράσεων, των διαδικασιών και των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των προκλήσεων, της κλιματικής αλλαγής και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η επιθυμία μου να προσφέρω στους συμπολίτες μου, με το ίδιο πάθος όπως πράττω στο Σύλλογο «Ο ΚΗΦΙΣΣΟΣ», με φέρνει συνοδοιπόρο και ενώνει τις δυνάμεις μου με την ομάδα του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου που έχει αποδείξει, με την εξασφάλιση μεγάλων έργων, πως μπορεί να εργαστεί για έναν Πράσινο Δήμο Ανάπτυξης και Καινοτομίας».

Ο κ. Μιχαλίτσης είναι Πτυχιούχος της Επιστήμης της Πληροφορικής, Διευθυντής στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στον τομέα της Υγείας, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία σε μεγάλα και εθνικής εμβέλειας έργα πληροφορικής, που στόχο έχουν να βελτιώνουν τις υποδομές υγείας αλλά και την ποιότητα που προσφέρουν οι Μονάδες Υγείας του ΕΣΥ στους πολίτες.

Ως Διοικητής Ψηφιακών Έργων, εργάζεται στην κατεύθυνση της επέκτασης του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στις διαδικασίες και δράσεις των Δημόσιων Φορέων με έργα όπως αυτά  της Ψηφιακής Ωριμότητας των Μονάδων Υγείας, του Εθνικού Ατομικού Φακέλου Υγείας κ.α.

Έχει εξειδίκευση σε μεθόδους ανάλυσης και αποτύπωσης σεναρίων χρήσης για τις ανάγκες της δια-λειτουργικότητας στο Τομέα Υγείας που υλοποιούνται μέσω του Gov.gr, την Κυβερνοασφάλεια, τα Ψηφιακά Πειστήρια και Cyber Threat Intelligence αλλά και του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού.

Είναι ομιλητής σε πανελλήνια συνέδρια όπως του Digital Health Care για τον Ψηφιακό Εκσυγχρονισμό στην Υγεία και στην Κοινωνική Ασφάλιση και του Πανελλήνιου Συνεδρίου Φαρμακοποιών για την χρήση της Ψηφιακής Τεχνολογίας για τη Διαχείριση της Πληροφορίας στο Νοσοκομειακό Περιβάλλον.

Παράλληλα είναι Γενικός Γραμματέας του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Κηφισσός» που δραστηριοποιείται στις Αδάμες, με στόχο τη διαρκή βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της συνοικίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here