Την συνεργασία τους στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ανακοίνωσαν οι Συνδυασμοί του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου και του Αντιδημάρχου Εμμανουήλ Κουρμαδιά.

0
505

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΥ…

Τη συνεργασία τους στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ανακοίνωσαν οι συνδυασμοί «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Ν. Ερυθραίας-Εκάλης» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο και «Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ- Ελεύθερη Δημοτική Παράταξη» με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Εμμανουήλ Κουρμαδιά.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Ένας από τους μεγαλύτερους γνώστες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου μας, ο Εμμανουήλ Κουρμαδιάς μαζί με τον συνδυασμό «Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ-Ελεύθερη Δημοτική Παράταξη» αποφάσισαν να συμβαδίσουμε, με περισσότερο κέφι από ποτέ  για την Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κι Εκάλη.

Ο Αντιδήμαρχος Εμμ. Κουρμαδιάς και οι συνεργάτες του συνδυάζουν ποικίλες εμπειρίες με τη σύγχρονη νοοτροπία για την προστασία και ανάπτυξη των πόλεων. Ο ίδιος συντόνισε με επιτυχία το άλμα της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομία) προς τις νέες αρμοδιότητες για τη Νέα Ερυθραία κι Εκάλη.

Πλήθος Τροποποιήσεων Ρυμοτομικών-Πολεοδομικών Σχεδίων και Πράξεων Εφαρμογών προωθεί η Υπηρεσία μας με αδιαπραγμάτευτη πάντα προτεραιότητα τη νομιμότητα, διαφάνεια, προστασία φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος.

Οι πάντες στον Δήμο μας γνωρίζουν την ανθρωπιά, προθυμία, εξυπηρετικότατα του Συναδέλφου Εμμανουήλ. Μαζί με τους Προοδευτικούς συνεργάτες του, η «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» θα δώσει νικηφόρα και τον επόμενο εκλογικό αγώνα».

Ο κ. Εμμανουήλ Κουρμαδιάς επεσήμανε:

«Σήμερα επιβεβαιώνουμε τη συνεργασία του συνδυασμού μας «Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ-Ελεύθερη Δημοτική Παράταξη» με τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που ο νόμος της απλής αναλογικής, έδωσε τη δυνατότητα σε ανθρώπους που αγαπούσαν τον Δήμο, να συνεργαστούν για το καλό της Κηφισιάς.

Όμως αυτό δεν ήταν ώριμο για όλους και έτσι ο αγώνας και η προσπάθεια για τη λειτουργία του Δήμου έγιναν δυσκολότερα και με πολλά εμπόδια. Παρόλα αυτά ο Δήμαρχος και οι συνεργαζόμενοι συνδυασμοί-αν και μειοψηφία-πίστεψαν, πάλεψαν και κατάφεραν να κάνουν ένα τεράστιο έργο, που τα αποτελέσματα γίνονται από όλους που είναι  αντικειμενικοί και χωρίς ιδεοληψίες, ήδη ορατά απ΄ άκρου εις άκρον της πόλη μας.

Το κυριότερο από όλα είναι ότι γνωρίσαμε έναν άνθρωπο τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, άξιο, έντιμο, αξιοπρεπή, ικανό, μεθοδικό οργανωτικό και αποτελεσματικό μια πραγματική αποκάλυψη γι αυτούς που δεν τον γνώριζαν από κοντά και δεν συνεργάστηκαν μέχρι τώρα μαζί του.

Έτσι αποφασίσαμε ως Συνδυασμός να συνεργαστούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, την επόμενη Δημοτική περίοδο για μια Κηφισιά όμορφη, ανθρώπινη, λειτουργική, ψηφιακή, σύγχρονη, πρότυπο για όλους τους Δήμους της Αττικής».

Στη φωτογραφία, ορισμένοι από τους συνεργάτες και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ-Ελεύθερη Δημοτική Παράταξη» Οδυσσέας Κοντούκας, Νίκος Αρκάς, Δημήτρης Κωστάκος, Ειρήνη Λιναρδάκη, Αναστασία Γκολέμα, Νίκος Γεωργαντάς και Απόστολος Κακογιάννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here