Η Κυβέρνηση Τσίρκο σε ένα βίντεο 15 λεπτών.

0
487

Φοίβος Κλαυδιανός-Γιώργος Μιχαηλίδης στο KONTRA NEWS 10: Η κακοκαιρία Μήδεια σάρωσε το Επιτελικό Κράτος.

Υ.Γ. Μήδεια ο Στέφανος Μάνος, επιτίθεται τουρτουρίζοντας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με μία ανάρτηση κόλαφο στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Twitter, ένας ιστορικός υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη και του φιλελευθερισμού, ο Στέφανος Μάνος, επιτίθεται κατά της κυβέρνησης. Κάνοντας μάλιστα σύγκριση με τις κυβερνήσεις των προηγούμενων δεκαετιών.

-Ποια η αιτία της έκρηξης του πρώην υπουργού της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και μετέπειτα υποστηρικτή του Κώστα Σημίτη;

-Ποια η αιτία της έκρηξης του πρώην υπουργού της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και μετέπειτα υποστηρικτή του Κώστα Σημίτη;

Το περιγράφει ο ίδιος λέγοντας: «Από όταν ήμουν παιδί κατοικώ στην Εκάλη. Παλιά είχαμε συχνά χιόνια το χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια, όχι. Φέτος ήταν η εξαίρεση. Γενική διάλυση! Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό άρα χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν.  Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα»;

Ποιος θα το φανταζόταν ότι οι ελπίδες του Στέφανου Μανού μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη θα θάβονταν στο χιόνι, στο κρύο και το σκοτάδι.

Σαν την Μήδεια που «έφαγε» τα παιδιά της.

Υ.Γ.1.  Νίκος Χατζηνικολάου: Είμαστε ήδη 14 ώρες χωρίς ρεύμα.

Μπαλάκι οι ευθύνες για την ανικανότητα της αποκατάστασης των βλαβών της ΔΕΗ. Πετάνε ένα απλό φταίει ο ΔΕΔΔΗΕ και ως εκεί. Το κράτος που θα έπρεπε να ελέγχει αν λειτουργεί σωστά είναι άφαντο.

Όταν το κράτος ανοιγοκλείνει τις Εθνικές οδούς…οι ιδιωτικές εταιρείες δεν πληρώνουν ρήτρες, αλλά εμείς πληρώνουμε διόδια..!!

Εκάλη Τώρα: Βγήκε ο στρατός στους δρόμους

250.000 νοικοκυριά, ένας αριθμός που δίνουν αυτοί που δεν μπορούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες, άρα γιατί να τους εμπιστευτεί κάποιος;

Χαρακτηριστική ήταν η αγωνία του Νίκου Χατζηνικολάου που χθες είχε συμπληρώσει 14 ώρες χωρίς ρεύμα. Τώρα βέβαια οι ώρες είναι περισσότερες καθώς έχει περάσει σχεδόν ένα 24ωρο από την ανάρτηση του.

Υ.Γ.2. Αιχμές Κύρτσου προς το Μαξίμου: Κάποιοι παίρνουν λάθος αποφάσεις.

Γιώργος Κύρτσος Ευρωβουλευτής ΝΔ:

-Έχω μερικές ιδέες που θα έκαναν καλύτερο το κυβερνητικό έργο

-Μόνο με ένα σοβαρό lockdown θα μπορούσαμε να έχουμε ισορροπήσει την κατάσταση

-Όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά κάποιοι στο Μέγαρο Μαξίμου παίρνουν λάθος αποφάσεις

Υ.Γ.3. Η επιτελική ανεμελιά-Το ανέκδοτο…του Θανάση Καραμπάτσου-Documento.

Η «χειρότερη κακοκαιρία των τελευταίων χρόνων» ήρθε. Την περιμέναμε. Το «επιτελικό κράτος» τη διαχειρίστηκε όπως την υγειονομική κρίση.

Γνωρίζουμε για τα προβλήματα και τις διακοπές του ηλεκτρικού, είπε στην κάμερα ο πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας καθησυχαστικά ότι κάνουν το καλύτερο δυνατό και ο ΔΕΔΔΗΕ τα δίνει όλα-σε γενικές γραμμές.

Σας θυμίζει κάτι; Τα ίδια δεν εξακολουθεί να λέει για την πανδημία; Γνωρίζει την κατάσταση και κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Αφήνει όμως τα πάντα στο έλεος της φύσης, όπως πράττει τώρα με την επέλαση της «Μήδειας». Ένα ταιριαστό όνομα για το «επιτελικό» κράτος που τρώει τα παιδιά του, τους υπηκόους του όχι τα στελέχη του.

Έχει καταντήσει ανέκδοτο να τα γνωρίζει όλα ο πρωθυπουργός, να τον προετοιμάζουν για ό,τι έρχεται κι αυτός εμμονικά να μην ακούει και να κουνάει και το δάχτυλο από πάνω. Μετράμε ήδη τρεις νεκρούς.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξανέστη για την κοινοβουλευτική αντιμετώπιση από πλευράς προεδρείου της Βουλής. Το κυβερνητικό κόμμα τον μεταχειρίζεται σαν παρία, αφήνοντας να ξεχαστεί μια συζήτηση που έχει ζητήσει από τον Δεκέμβριο για να διεξαχθεί με θέμα τη δημοκρατία στη χώρα με αφορμή τη σύμβαση της κυβέρνησης με την Palantir.

Πέρασαν δύο μήνες και στο κοινοβούλιο γίνεται ότι θέλει ο πρωθυπουργός: Όποτε θέλει απαντάει, όπου θέλει, σε όποιον θέλει. Και στα ΜΜΕ γίνεται ότι θέλει ο πρωθυπουργός. Η δημοκρατία στα καλύτερά της.

Σε λίγο θα δούμε εικόνες όπως αυτή στην Ισπανία, με την αστυνομία να κάνει έφοδο να συλλάβει ράπερ επειδή «έθιξε» τον θρόνο και τη συντηρητική παράταξη. Καλομελέτα, με τόση απαξίωση των δικαιωμάτων που εκτρέφει ο κυβερνητικός ορυμαγδός με τον θίασο σκιών και τρολ.

Υ.Γ.4. Τι είπε πάλι ο Πορτοσάλτε στον Σκαι και τους έκανε όλους άνω κάτω.

Άφωνους μας άφησε πάλι με την πολιτική του ανάλυση ο Άρης Πορτοσάλτε. Αφού έπλεξε το εγκώμιο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε βαθμό που αρκετοί πλέον να τον βλέπουν σαν μελλοντικό αρχηγό της ΝΔ και έριξε και το καρφάκι του στον Μητσοτάκη για το καφεδάκι του στο Κολωνάκι, έδειξε αυτούς που ο ίδιος θεωρεί υπεύθυνους: Τους Δημάρχους των βόρειων Προαστίων.

Όπως είπε μόνο ο Δήμος Αθηναίων λειτουργεί άψογα ενώ οι Δήμαρχοι στα βόρεια προάστια (που ιστορικά προέρχονται από τη ΝΔ) είναι ανίκανοι μπροστά στην πανδημία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here