Τι μας κρύβει η Jennifer Aniston για την Κατερίνα Σακελλαρόπουλου;

0
255

Η διάσημη και αγαπημένη πρωταγωνίστρια Jennifer Aniston με την ελληνική καταγωγή ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια λίστα με γυναίκες, μεταξύ αυτών και την Ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Που την έκανε μάλιστα και…πρωθυπουργό!

-Τι μας κρύβει η Jennifer;

-Τι ξέρει που δεν ξέρουμε εμείς;

Θέλει η κυρία Σακελλαρόπουλου να γίνει και πρωθυπουργός; Μάλλον όχι. Προφανώς είδε ότι ο κύριος Μητσοτάκης τελεί άκρως επιτυχημένα τα χρέη και του Προέδρου της Δημοκρατίας, οπότε μάλλον μπερδεύτηκε.

Ο κύριος Μητσοτάκης ανακοινώνει πότε θα εμβολιαστεί η πρόεδρος. Ο κύριος Μητσοτάκης στέλνει προσκλήσεις σε Προέδρους ξένων κρατών κλπ. Οπότε λογικό είναι να μπερδεύτηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια  παρουσίασε στον λογαριασμό της, τον οποίο ακολουθούν περισσότεροι από 36 εκατομμύρια χρήστες, μια λίστα με γυναίκες που «φέρνουν αλλαγή» στον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας μέσα σε αυτή και την Ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στη λίστα την Άνιστον, περιλαμβάνονται, επίσης, μαζί με την κ. Σακελλαροπούλου, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Γιασίντα Άρντεν, η νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η Γκρέτα Τούνμπεργκ και άλλες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code