ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ το σύνθημα του Δημοτικού Συνδυασμού «Νέα Λαμπρή Εποχή»;;

0
835

Ο νεοσύστατος Δημοτικός Συνδυασμός «Νέα Λαμπρή Εποχή» και ο επικεφαλής του Νίκος Αναγνωστάτος με Δελτίο Τύπου παρουσιάζουν τις διαπιστώσεις τους για την Κηφισια:

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, σε συνδυασμό με το κυνήγι του κέρδους και την κατά συνέπεια παραμέληση του περιβάλλοντος, επέδρασαν αθροιστικά σε βάρος της Κηφισιάς και της ευρύτερης περιοχής (στο εξής όταν γράφουμε Κηφισιά ή Δήμος ή δημότες, εννοούμε τόσο την Ν. Ερυθραία όσο και την Εκάλη). 

Οι Άρχοντες όλα αυτά τα χρόνια, δεν κατόρθωσαν να αναστρέψουν την κατηφορική αυτή πορεία, είτε διότι δεν ήξεραν, είτε διότι δεν μπόρεσαν, όχι διότι δεν ήθελαν θέλουμε να πιστεύουμε, αλλά σε κάθε περίπτωση η Κηφισιά έχει ανάγκη να βρεθεί τρόπος να ανακάμψει.

Καλούμαστε λοιπόν εμείς να διαδραματίσουμε αυτόν τον ρόλο για να πετύχουμε τον στόχο, να σταματήσουμε τον καταστροφικό κατήφορο, πριν μας γίνει συνήθεια, πριν δηλαδή μας κτυπήσει «μιθριδατισμός», εξουδετερώνοντας όλους εκείνους τους δυσμενείς παράγοντες που οδηγούν στον κατήφορο αυτόν και αναστρέφοντας το επιβαρυντικό αυτό κλίμα.

Αποφασισμένοι να προχωρήσουμε δυναμικά μπροστά, χωρίς συμβιβασμούς και μεμψιμοιρίες, με γνώμονα το συμφέρον της Κηφισιάς, ο ανεξάρτητος αυτός συνδυασμός, διακηρύσσει:

Νέα Λαμπρή Εποχή
Για την ΚΗΦΙΣΙΑ

Με σύνθημά μας:

Μπορούμε καλύτερα – Αξίζουμε καλύτερα,
Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.

Η Νέα Λαμπρή Εποχή για την Κηφισιά θα έρθει γρήγορα!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: 

ΔΕΝ θυμάστε: 

(1) το περίφημο σύνθημα «Μπορούμε» στην πρόσφατη επίσκεψη του Μητσοτάκη στην ΔΕΘ και

(2) την ομιλία του ΓΑΠ στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19.30…….με το σύνθημα «Μαζί Μπορούμε»!……

Τα θερμά συγχαρητήρια στον επικοινωνιολόγο του Δημοτικού Συνδυασμού «Νέα Λαμπρή Εποχή»!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για μία ακόμα φορά θέτει υποψηφιότητα για δήμαρχος ο κ. Νίκος Αναγνωστάτος!

Ο βετεράνος πολιτικός, ο οποίος τελευταία φορά είχε εκλεγεί πριν από 4 αναμετρήσεις, με το συνδυασμό τότε του Νίκου Χιωτάκη, συχνά ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος αλλά λίγες μέρες πριν κλείσουν οι συνδυασμοί, αποσύρεται, ίσως λόγω έλλειψης του απαιτούμενου αριθμού στελεχών για την κατάρτιση του συνδυασμού.

Με το που ανακοινώθηκαν λοιπόν και οι ερχόμενες εκλογές έσπευσε να δηλώσει υποψήφιος. Ο νέος συνδυασμός φέρει το φιλόδοξο όνομα «Νέα Λαμπρή Εποχή για την Κηφισιά».

Εν ευθέτω χρόνο θα ανακοινώσει ο συνδυασμός από ποιους αποτελείται και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους. Αναμένουμε…..στο ακουστικό μας!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here