Τον αδειάζουν και οι δικοί του τον Σαμαρά για τη λίστα Μπόργιανς!

0
171

Ο Πρωθυπουργός «ξεμπρόστιασε» τη ΝΔ καταθέτοντας στη Βουλή την επιστολή του κ. Μπόργιανς με βάση την οποία, το 2012 η κυβέρνηση της Ν.Δ. αρνήθηκε να παραλάβει «στοιχεία σε CD» με «πιθανούς Έλληνες φοροφυγάδες» διαψεύδοντας πλήρως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη που παρείχε πλήρη κάλυψη στην κυβέρνηση Σαμαρά.

«Θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί μια καθαρή απάντηση από αυτούς που εκείνη την περίοδο συνομίλησαν και ήρθαν σε επαφή με τον υπουργό Οικονομικών, Ρηνανίας Βεστφαλίας, κ. Μπόργιανς»…..ήταν η ξεκάθαρη δήλωση του πρώην υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ., Μάριου Σαλμά στις 24 Φεβρουαρίου στο Kontra.

«Μείζον θέμα» χαρακτήρισε «αν προετάθη σε κυβέρνηση (τότε….Σαμαρά) να πάρει στοιχεία για φοροδιαφυγή και δεν τα πήρε. Περιμένω μια καθαρή απάντηση». «Ο κ. Μπούρας θα πρέπει να δώσει εξήγηση αλλιώς είναι εκτεθειμένος»…..συμπλήρωσε ο κ. Σαλμάς.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μητσοτάκης απουσίαζε στις 24/02/2016 από τη Βουλή αποφεύγοντας να απαντήσει, ενώ σε συνέντευξή του τη Δευτέρα 22/02/2016, στον Ενικό είχε καλύψει δημόσια την τότε κυβέρνηση Σαμαρά υποστηρίζοντας ότι ο κ. Μπόργιανς τότε παρείχε μόνο τεχνική βοήθεια και όχι στοιχεία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{videobox}QPuRG9_KqfA{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here