Το αυθαίρετο «The Mall Athens» και η δικαστική δικαίωση της Πανελλήνιας πολιτικής κίνησης «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ».

0
301

Απόφαση κόλαφος πρόκειται να εκδοθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικά με το εμπορικό κέντρο «The Mall Athens», στο Μαρούσι Αττικής. Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε άκυρη την οικοδομική άδεια ανέγερσης του εμπορικού.

Η δημοσίευση της απόφασης της Ολομέλεια του ΣτΕ αναμένεται με το νέο δικαστικό έτος που αρχίζει 17 Σεπτεμβρίου 2013.

Από τις Σκουριές τις Ιερισσού μέχρι το MALL στο Μαρούσι και το Τοπλού της Κρήτης ο Ελληνικός Λαός στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή, ότι έκαναν μεγάλο λάθος που τον υποτίμησαν.

Μακριά από τις θεατρικές παραστάσεις όλων – των συνυπεύθυνων για τη χρεοκοπία της χώρας- κομμάτων (προϊόντων της Διαπλοκής που επιχειρεί να ρίξει προσχεδιασμένα στη φτώχεια το λαό, ποδοπατώντας την Αξιοπρέπεια του), ο Ελληνικός Λαός μέσω της κατοχυρωμένης από το Σύνταγμα (κερδισμένης με σκληρούς αγώνες και αίμα) Ανεξάρτητης Δικαστικής Εξουσίας – την οποία «λοιδορούν» συνεχώς με τις ενέργειές τους οι περαστικοί πολιτικοί παραγοντίσκοι – έστειλε μήνυμα σε όσους μας θέλουν γονατισμένους και παραδομένους.

Απέναντι σε ένα πανίσχυρο (φαινομενικά) κύκλωμα διαφθοράς (ιδιωτών – πολιτικών παραγόντων) η Δικαστική Εξουσία, κάνοντας για μια ακόμα φορά δεκτή την προσφυγή μας……

– Όχι μόνο επισφράγισε την ομόφωνη απόφαση 1528/03 της Ολομελείας του ΣτΕ με την όποια είχε κρίνει αμετάκλητα το MALL αυθαίρετο

– Αλλά για πρώτη φορά απέναντι στη Διαπλοκή (η οποία απαιτεί μέσω των συνεργατών τους στη Νομοθετική Εξουσία) να τους παραδώσουμε γη και ύδωρ, ενέργεια και κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας μετατρέποντάς μας δούλους στον τόπο μας, η Δικαιοσύνη, αναλαμβάνοντας τις αρμοδιότητές της ως Ανεξάρτητη Εξουσία, παρεμβαίνοντας στις παρανομίες της Νομοθετικής Εξουσίας ξεκαθάρισε ότι:

«Δεν είναι δυνατόν (προς εξυπηρέτηση μάλιστα παρανόμων ιδιωτικών συμφερόντων) να θεσπίζονται με τον μανδύα του νόμου διοικητικές πράξεις, γιατί έτσι φαλκιδεύεται το δικαίωμα των πολιτών για δικαστική προστασία».

Η ακύρωση του κατάπτυστου νόμου 3207/03, τον οποίο για την προώθησή του ο Βενιζέλος (προκειμένου να ανατρέψει παράνομα την Ομόφωνη απόφαση 1528/2003 της Ολομελείας του ΣΤΕ που έκρινε αμετάκλητα το MALL ως το μεγαλύτερο αυθαίρετο όλης της Ευρώπης), μετέτρεψε τη Βουλή σε Πολεοδομία, απέδειξε ότι η απληστία αυτών οι οποίοι βάσει προγράμματος μας χρεοκόπησαν για να μας λεηλατήσουν και να ικανοποιήσουν τον αρρωστημένο νου τους, δεν έχει όριο.

Κατεστραμμένες γειτονιές, οδοφράγματα, περιβαλλοντικές καταστροφές, κλειστά μαγαζιά και εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμοι μικροεπαγγελματίες και υπάλληλοι άνεργοι στο δρόμο με μοναδικό στόχο να κερδίζουν…..

– Η οικογένεια Λάτση (όπως η ίδια έχει δηλώσει) 300.000 ευρώ την ημέρα σε ενοίκια
– και τα «ανάλογα» ενοίκια από τα παράνομα κτήρια που πήρε στο ίδιο συγκρότημα και εκμεταλλεύεται η Πρόεδρος των Ο.Α. 2004 Αγγελοπούλου η οποία βοήθησε στην κατασκευή αυτού του πολεοδομικού εκτρώματος ώστε να θεωρηθεί ως Ολυμπιακό Έργο, ανεξάρτητα αν ολοκληρώθηκε……3 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες !!

Μετά την απόφαση της Ολομέλειας του ΣΤΕ και την αποστολή του φακέλου στη Δικαιοσύνη ο πρωταγωνιστής κ. Βενιζέλος μαζί με τον κ. Παυλόπουλο (ο οποίος με νομοθετική ρύθμιση και με την πρακτική ανοχή όλων των κομμάτων) πέρασαν τεράστιες παράνομες υπεραξίες Δημόσιας γης στον ιδιώτη θα πρέπει πλέον να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους……

α) για το παράνομο MALL:

– για το οποίο η παραπληροφόρηση, κρύβοντας επιμελώς την πραγματικότητα (ενώ όλοι γνωρίζουν την αλήθεια του ότι το MALL είναι αμετάκλητα αυθαίρετο αφού παραβιάζονται οι πολεοδομικοί όροι, οι επιτρεπόμενες χρήσεις γης και η δόμηση της περιοχής), Επικαλούμενη……ανώνυμους κύκλους «προώθησε» σε δημοσιεύματα για λόγους εντυπωσιασμού ψευδέστατα ότι η «παρανομία μπορεί να θεραπευθεί» με σύνταξη……εκ των υστέρων κάποιας δήθεν περιβαλλοντικής μελέτης,

β) και παράλληλα για την επαναφορά της μάστιγας των πελατειακών σχέσεων με στόχο:

– να χρεοκοπήσουν με δανεικά τη χώρα με τα γνωστά επακόλουθα
– να ελέγχεται το εκλογικό σώμα ώστε να περνάνε τέτοιους παράνομους νόμους όπως ο 320/2003
– και για να μετατρέψουν την νέα γενιά σε επαίτες συμβασιούχους – δούλους όλων των διεφθαρμένων και συνυπεύθυνων πολιτικών κομμάτων και παραγόντων.

Κατηγορούμενοι και για αλλά αδικήματα (μαζί με άλλους πολιτικούς παράγοντες) για εσχάτη προδοσία, προσωρινά κρυπτόμενοι πίσω από τη Βουλευτική Ασυλία την οποία ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος προώθησε στην αναθεώρηση του Συντάγματος πιστεύοντας ότι πλέον η διαφθορά, η διαπλοκή και ο ίδιος θα είχαν ελεύθερο πεδίο να μας πάρουν έως και το νερό που πίνουμε.

Και με την προώθηση του φακέλου του πολεοδομικού μορφώματος MALL στον Εισαγγελέα, η Ποινική Δικαιοσύνη πλέον ξεπερνώντας κάθε έξωθεν πίεση, οφείλει (και πιστεύουμε ότι θα το πράξει), να εξετάσει παράλληλα με την όλη υπόθεση:

– Με τι ανταλλάγματα προωθήθηκε αυτός ο επαίσχυντος νόμος 3207/03,
– και φυσικά τις σχέσεις των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων με τη διαπλοκή και κατά πόσο η δημιουργία του φερομένου δημόσιου χρέους είναι προϊόν εγκληματικών ενεργειών (θέμα για το οποίο η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει ζητήσει την άρση της ασυλίας των πολιτικών αυτών προσώπων, με τη Βουλή δυστυχώς σύσσωμη από το ένα άκρο μέχρι το άλλο να αρνείται επίμονα να συγκατατεθεί.

Κάτι που αποδεικνύει στην πράξη ότι αντί του διαχωρισμού «αριστερός – δεξιός» θα πρέπει πλέον να αναφερόμαστε σε αυτόν, του «ηθικού και ανήθικου».

Με την απόφαση αυτή του ΣτΕ, η Δικαστική Εξουσία αποδίδοντας στο όνομα του Ελληνικού Λαού για μια ακόμα φορά δικαιοσύνη ξεκαθαρίζει στη διαφθορά και τη Διαπλοκή – εντόπια και ξένη – ότι έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο ανοχής.

06/08/2013

Κλαπάκης Δορύλαος
Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας πολιτικής κίνησης «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ» 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here