Το ΒΗΜΑgazino κατέβασε το σποτ με τον Μητσοτάκη…ήρωα του 1821…!!!

0
431

Σάλος προκλήθηκε στα Social Media από το μεσημέρι της Πέμπτης, με αφορμή τη διαφημιστική ανάρτηση του εξωφύλλου του ΒΗΜΑgazino για το νέο του τεύχος, όπου απεικόνιζε, μεταξύ άλλων, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως…ήρωα του 1821…!!!

Σύμφωνα με τη διαφήμιση του νέου τεύχους του περιοδικού που κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ της Κυριακής, στο επίμαχο πρωτοσέλιδο, το οποίο συγκέντρωσε εκατοντάδες περιπαικτικά σχόλια στα Social Media, πρωταγωνιστούν, εκτός του Πρωθυπουργού, οι Τζο Μπάιντεν, Βλαντιμίρ Πούτιν, Εμμανουέλ Μακρόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, Μάριο Ντράγκι, Μπόρις Τζόνσον αλλά και η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Την παρουσίαση του εξωφύλλου ακολούθησε «καταιγίδα» σχολίων στο twitter, όπου το hashtag του περιοδικού βρίσκεται στα κορυφαία trends της ημέρας, με τους χρήστες του δημοφιλούς Social Media να κατακρίνουν την επιλογή αυτή, μέσω χιουμοριστικών και μη, σχολίων.

Παραμένει άγνωστο εάν θα διατηρηθεί το εν λόγω πρωτοσέλιδο στο επόμενο τεύχος του περιοδικού, ή αν θα υπάρξουν αλλαγές μετά την κατακραυγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΒΗΜΑgazino κατέβασε από τη σελίδα του στο Facebook τις σχετικές αναρτήσεις. Μάλιστα εξαφανίστηκαν όλες οι αναρτήσεις από το Twitter αλλά και από τα μέσα του συγκροτήματος Μαρινάκη.

Έξαλλος ο Παύλος Πολάκης με το εμπνευσμένο από την επανάσταση του 1821 εξώφυλλο του εβδομαδιαίου περιοδικού ΒΗΜΑgazino.

Δείτε το ποστάρισμα του Πολάκη ΕΔΩ………και τα διάφορα σχόλια των αναγνωστών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here