Το εμπάργκο του Φυσικού Αερίου βάζει τέλος στις Κυβερνήσεις «Τροχονόμους».

0
177

Και τώρα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Η Ρωσία μίλησε και ξεκαθάρισε πως όποιος στην Ευρώπη θέλει να μην πληγεί από έλλειψη θέρμανσης, και, γιατί όχι, απροβλημάτιστης ζωής τον χειμώνα που μας έρχεται, να μην περιμένει, αν πρώτα δεν αρθούν οι επιβληθείσες κυρώσεις, λόγω της εισβολής Ρώσων στρατιωτών στην Ουκρανία.

Εμείς εδώ στην Ελλάδα τί βλέπουμε; Βλέπουμε να αναμετρώνται δύο κόσμοι. Ο χτεσινός πράσινος περιβαλλοντικός και προοδευτικός, με τον αυριανό του μονοπωλίου του προϊόντος επιβίωσης του χτεσινού. Και μέσα στον επόμενο χειμώνα θα φανεί ποίου κόσμου ο δρόμος είναι της αρετής, και ποίου της κακίας.

Και όλα αυτά θα δείξουν, και θα φανούν τους επόμενους πέντε μήνες της υπομονής, ποιός όχι ότι έχει το δίκιο με το μέρος του, αλλά ποιος θα αντέξει κακουχίες για το «πιστεύω» κάποιου άλλου, δυνατού και ισχυρού που θεωρεί όλους τους περί αυτόν «μικρούς παρίες» της δύναμής του.

Αφού ειναι λίγο αργά να πράξουν αλλιώς. Όμως να που αμέσως φανερώθηκαν οι πρώτες διασπάσεις. Όλες στην ΕΕ, κι όλες χθεσινές. Τσεχία, Ουγγαρία, και η συνέχεια έπεται αφού θα υπάρξουν και άλλοι που δεν θα δεχτούν να δοκιμαστούν σκληρά.

Και αυτό διότι σκληρότητα έχουν ζήσει, και γνωρίζουν τί τους περιμένει. Και αυτό γιατί το κρύο δεν ξεπερνιέται, κατα πόσο μάλλον όταν αυτό συνοδεύεται…με τα συνοδεύοντα, δια τα οποία ουδείς εκ των εκλεγμένων είχε φροντίσει να κρατήσει μια «πισινή» της χώρας του και του λαού του που τον εμπιστεύθηκε για το μέλλον του.

Οι επιδοτήσεις δεν είναι λύση. Και δεν είναι λύση διότι προϋποθέτουν εισόδημα που όμως…απο πού; Αυτό δεν το λένε. Λύση είναι μόνο μία. Η αλήθεια των πραγμάτων, και αντιμετώπιση αυτών σθεναρά με τον λαό να γνωρίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here