Το Εξώγαμο του Καρόλου «ξαναχτυπά»: «Ο Διάδοχος είμαι Eγώ!».

0
250

Υποστηρίζει ότι θα κινηθεί νομικά…

«Ο πραγματικός διάδοχος του βασιλιά Καρόλου είμαι εγώ» ωρύεται από την Αυστραλία ένας 56χρονος, ο οποίος γεννήθηκε στη Βρετανία.

Εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι είναι εξώγαμο παιδί του Καρόλου και της Καμίλα και τώρα εμφανίζεται αποφασισμένος να κινηθεί δικαστικά για να αναγκάσει τον νέο βασιλιά της Βρετανίας να υποβληθεί σε τεστ DNA, για να αποδείξει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του.

Το εξώγαμο του Καρόλου «ξαναχτυπά»: «Ο διάδοχος είμαι εγώ!»

Μιλώντας στο Τηλεοπτικό Δίκτυο της Αυστραλίας News7 ο Σάιμον Τσαρλς Ντοράντε-Ντέι είπε ότι ήταν «σαν μια κλοτσιά στο πρόσωπο» να βλέπει τον Ουίλιαμ να ανακηρύσσεται πρίγκιπας της Ουαλίας, τίτλο που λαμβάνει ο διάδοχος στον θρόνο.

Υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι ο πραγματικός πρωτότοκος γιος του βασιλιά και της βασίλισσας συζύγου και ισχυρίστηκε ότι μαζί με έναν δικηγόρο που εκπροσωπούσε τον Κάρολο επισκέφτηκαν έναν δικαστή, ο οποίος αποφάνθηκε ότι ο Κάρολος ως βασιλιάς «δεν είναι πάνω από τους νόμους». Οπότε τώρα θα κινήσει τη νομική διαδικασία για να αναγκαστεί ο Κάρολος να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας.

Ο Ντοράντε-Ντέι, που γεννήθηκε στο Πόρτσμουθ της Αγγλίας το 1966, εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι Κάρολος και η Καμίλα άρχισαν στα κρυφά σχέση το 1965.

Όταν γεννήθηκε, η Καμίλα τον κράτησε μαζί της μέχρι να γίνει οκτώ μηνών. Τότε, επειδή «ήταν πολύ μεγάλος για να τον κρύψει», μαζί με τον Κάρολο τον έδωσαν για υιοθεσία.

Οι θετοί παππούδες του εργάζονταν σε μία από τις πριγκιπικές κατοικίες του Καρόλου και αμέσως μετά την υιοθεσία μετανάστευσαν μαζί του στην Αυστραλία. Αργότερα η θετή γιαγιά του φέρεται ότι του αποκάλυψε την αλήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here