Το Ερωτικό Σκάνδαλο Κλίντον-Λεβίνσκι αναβιώνει σε τηλεοπτική σειρά με παραγωγό τη Μόνικα.

0
377

Η πολύκροτη και δραματική για τον Μπιλ Κλίντον ερωτική σχέση του τότε Προέδρου των ΗΠΑ με την εκπαιδευόμενη τότε  στο Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι, «ξαναζωντανεύει» στην σειρά  «Impeachment: American Crime Story», με την ίδια την Λεβίνσκι να είναι η παραγωγός της τηλεοπτικής μεταφοράς του σκανδάλου που φέρει έστω κατά το ήμισυ το όνομά της.

Το πρώτο πλήρες τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε, και έτσι για πρώτη φορά δημοσιοποιείται το καστ της σειράς. Τον Μπιλ Κλίντον ενσαρκώνει ο Κλάιβ Οουεν. Η Έντι Φάλκο υποδύεται την Χίλαρι Κλίντον.

Στο απόσπασμα του τρέιλερ αποτυπώνεται μεταξύ άλλων η διάσημη και ιστορική πλέον αγκαλιά Λεβίνσκι και Κλίντον στη διάρκεια συγκέντρωσης του προσωπικού του Λευκού Οίκου, μετά την επανεκλογή του.

Σε μία άλλη σκηνή, ο Κλάιβ Όουεν ως Μπιλ Κλίντον, ακούγεται να λέει την φράση που άφησε εποχή και την οποία είχε πει ο Αμερικανός πρόεδρος: «Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με αυτή τη γυναίκα».

Φυσικά «πρωταγωνιστεί» και το περιβόητο μπλε φόρεμα της Μόνικα Λεβίνσκι το οποίο έφερε λεκέ από το γεννητικό υλικού του Προέδρου. Στο τρέιλερ συμπεριλαμβάνεται σκηνή στην οποία η 22χρονη Μόνικα δέχεται συμβουλές να φυλάξει κάπου το φόρεμα χωρίς να το πλύνει.

Η 48χρονη σήμερα Μόνικα Λεβίνσκι είναι μία από τις παραγωγούς της σειράς της FX, η οποία έχει μεταφέρει με μεγάλη επιτυχία μέσα από το «American Crime Story», δύο άλλες πολύκροτες υποθέσεις: Τη δολοφονία του σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε και τη δίκη του Ο Τζέι Σίμπσον.

Σε δήλωσή της στο Vanity Fair η Μόνικα ανέφερε ότι ήταν «διστακτική» και «λίγο τρομαγμένη» για να το αν θα έπρεπε να συμμετάσχει στην παραγωγή.

Πρόσθεσε όμως ότι άλλαξε άποψη μετά από ένα «πολύωρο δείπνο» με τον παραγωγό του «American Crime Story» και ότι σήμερα αισθάνεται «προνομιούχα που της δίδεται αυτή η ευκαιρία».

Η Λεβίνσκι ήταν 22 ετών όταν είχε ερωτική σχέση με τον κατά 27 χρόνια μεγαλύτερό της Μπιλ Κλίντον. Ο πρώην Πρόεδρος αποπέμφθηκε για ψευδορκία, αλλά αθωώθηκε αργότερα από το Κογκρέσο για τα ψέματα που είχε πει για τη σχέση του με τη νεαρή εκπαιδευόμενη.

Πηγή  Daily Mail  και The Independent

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here