Το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο γίνεται και πάλι σημείο αναφοράς για τον Κλασικό Αθλητισμό.

0
513

Δύο νέα τμήματα άσκησης στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο. Δωρεάν αθλητική προετοιμασία για στρατιωτικές σχολές και γυμναστικές ακαδημίες.

Έπειτα από την ανακατασκευή του ελαστικού τάπητα, το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο γίνεται και πάλι σημείο αναφοράς για τον Κλασικό Αθλητισμό.

Ειδικότερα για τα Σωματεία Αγωνιστικού Αθλητισμού που καλλιεργούν τον Κλασικό Αθλητισμό, ο νέος ελαστικός τάπητας (Ταρτάν) ως μέσο τεχνικής υποστήριξης των προπονήσεων για τα δρομικά αγωνίσματα και το τελευταίας τεχνολογίας υλικό που τοποθετήθηκε, θα ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειες τόσο των αθλητών που ανήκουν στον Πρωταθλητή Σύλλογο Στίβου της Κηφισιάς αλλά και όλων των αθλητών του Στίβου, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και τις ιδανικές συνθήκες προπόνησης για ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Επίσης, οι πολίτες που επιθυμούν να κάνουν χρήση του ταρτάν είτε μόνοι τους είτε συμμετέχοντας στα αθλητικά προγράμματα Άθλησης για Όλους του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την άσκηση του τρεξίματος, σε μια επιφάνεια με υψηλές προδιαγραφές άθλησης.

Τα προγράμματα Άθλησης για Όλους συνεχίζονται και ανανεώνονται συνεχώς με σκοπό να προσφέρουν αθλητικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτά, με πρωταρχικό στόχο την πρόληψη της υγείας των πολιτών αλλά και την κοινωνική συνείδηση του αθλητικού πνεύματος.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here