Το ΚΚΕ Οργάνωσε Συγκέντρωση έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία.

0
447

Πώς το ΚΚΕ κατάφερε να σπάσει την απαγόρευση συναθροίσεων-Με ποιο sms είχαν μετακινηθεί οι διαδηλωτές.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία θέλοντας με την ολιγομελή παρουσία του να τιμήσει την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων, το ΚΚΕ αιφνιδίασε τις Αρχές και βρέθηκε μια ανάσα από την πρεσβεία των ΗΠΑ όπου διαδήλωσε τηρώντας τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Όλοι φορούσαν μάσκες και τηρούσαν απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου ο ένας από τον άλλο. Αναφερόμενη στον αιφνιδιασμό των κομμουνιστών, η ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε ότι η πλειοψηφία των μελών του ΚΚΕ είχε στείλει SMS στο 13033 για μετάβαση σε νοσοκομείο.

Πηγές από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εξηγούσαν πως περίπου 200 άτομα είχαν μετακινηθεί στέλνοντας τον κωδικό 1 στο 13033, με τον ισχυρισμό ότι πηγαίνουν στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Θέμα παραίτησης του Υπουργού Δημόσιας Τάξης τίθεται αυτή τη στιγμή,  καθώς παρά την κινητοποίηση 6.000 αστυνομικών, το ΚΚΕ οργάνωσε πορεία πρωί πρωί έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία παρά τα μέτρα Χρυσοχοΐδη, με αποτέλεσμα να διασυρθεί ανεπανόρθωτα η Κυβέρνηση!…

Μιλάμε για το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία των απαγορεύσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας

Η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη που κόβει πρόστιμα ακόμη και σε χήρες που πηγαίνουν στα μνήματα για να καλύψουν τον μακαρίτη τον άντρα τους, όπως διαφαίνεται  στέκονται σούζα μπροστά στο ΚΚΕ!…

Ο αστυνομικός στον παράνομο Κουτσούμπα: «Θα σας παρακαλέσω (…) Σας ευχαριστώ κύριε Γενικέ και πάλι». Αυτές τις εντολές έχει από τον Χρυσοχοΐδη, αυτές εκτελεί.

Στην χήρα όμως που έκλαιγε τον άντρα της έριξαν πρόστιμο. Στον Κουτσούμπα είπαν και ευχαριστώ!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Επίθεση στη δεύτερη συγκέντρωση του ΚΚΕ, το μεσημέρι στα Προπύλαια με χημικά και αύρες.

Επίθεση στη δεύτερη συγκέντρωση του ΚΚΕ, το μεσημέρι στα Προπύλαια, εξαπέλυσε η αστυνομία, η οποία χρησιμοποίησε χημικά αλλά και αύρες, με τον κόσμο να απωθείται προς την Ομόνοια. Εκεί σημειώθηκε και νέα επίθεση με χημικά και αύρες. Πολλοί διαδηλωτές έχουν προσαχθεί, ενώ υπάρχουν και διαδηλωτές με τραύματα στο κεφάλι.

Την άμεση απελευθέρωση των διαδηλωτών ζητά το ΚΚΕ με την έντονη διαμαρτυρία του ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και των βουλευτών του Κόμματος.

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο Θανάσης Παφίλης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ελ. Οικονόμου καταγγέλλοντας τον αυταρχισμό της κυβέρνησης και ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στο βίντεο η καταγγελία του Δημήτρη Κουτσούμπα:

Διαμαρτυρία Κουτσούμπα-Παφίλη στον διαπραγματευτή της αστυνομίας:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ1: Εντατικούς ελέγχους στην αστυνομοκρατούμενη ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί αστυνομικοί.

Μέχρι στιγμής σε 100 προσαγωγές από μπλόκα και προελέγχους που έχει κάνει στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία – κυρίως στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη, Ιπποκράτους και Ακαδημίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here