Το Μαξίμου δεν μπορεί να σιωπά. Είναι ή όχι στέλεχος του Μαξίμου ο «επίσημος» με τους δύο μπράβους;

0
452

Στέλεχος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με απευθείας διασυνδέσεις με διεθνείς οργανισμούς και βαθιά γνώση των τεκταινομένων στις Υπηρεσίες Ασφαλείας ομολογούσε το βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου πως είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει δυσκολία στο να πληροφορηθεί ποιος είναι ο «υψηλά ιστάμενος» του οποίου η φρουρά ξυλοκόπησε αναίτια, βάναυσα και απρόκλητα στην οδό Μιχαλακοπούλου τον πολίτη.

Η ομολογία έχει ιδιαίτερη πολιτική υπεραξία διότι συνοδεύεται από τη διαπίστωση πως η «Ομερτά» εκπορεύτηκε από πολύ ψηλά. Ως γνωστόν, στην Ελλάδα έχουμε αυστηρά πρωθυπουργικό-κεντρικό σύστημα.

Όλα αρχίζουν και όλα τελειώνουν στο Μαξίμου. Άρα η φράση «από πολύ ψηλά» απλώς παραπέμπει κατευθείαν στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το ρεπορτάζ βεβαίως συνεχίζεται και μετά από τις πρώτες αποκαλύψεις από το «zougla.gr» επανερχόμαστε με τη σύνθεση μίας καθόλα νέας και ιδιαίτερης δομής η οποία δημιουργήθηκε στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κατόπιν προσωπικής πρωτοβουλίας του Νο 2 του Μαξίμου και ανιψιού του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη.

Στο σημείο αυτό επισημαίνεται πως ο κ. Δημητριάδης ενεπλάκη ως δικηγόρος στη γνωστή και λίαν αμαρτωλή υπόθεση «ENERGA», της οποίας πρωταγωνιστής ήταν ο διαβόητος Αριστείδης Φλώρος.

Η Υπηρεσία αυτή, γνωστή και ως «Ομάδα Κρούσης», είναι μία μονάδα που αποτελείται από αστυνομικούς με «ειδικά προσόντα». Είναι μποξέρ, τζουντόκα, γνώστες του καράτε κ.λπ.

Όλοι αυτοί λειτουργούν υπό τις διαταγές συγκεκριμένου αστυνομικού, έμπειρου σε θέματα «νυχτερινών διαδρομών», ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τη δημοσιογραφική έρευνα, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα και είχε περάσει από Πειθαρχικό.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ. Επίκαιρη ερώτηση Ραγκούση για τον ξυλοδαρμό πολίτη από την ασφάλεια φυλασσόμενου προσώπου.

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με το ξυλοδαρμό μοτοσικλετιστή από την ασφάλεια φυλασσόμενου προσώπου και την προσπάθεια απόκρυψης των δεδομένων του περιστατικού από την Kυβέρνηση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε χθές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις 12:30 το μεσημέρι της 27ης Απριλίου, στη συμβολή των οδών Ξενίας και Μιχαλακοπούλου, άνδρες της προσωπικής φρουράς φυλασσόμενου προσώπου έριξαν στο οδόστρωμα μοτοσικλετιστή και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Συγκεκριμένα, όχημα επίσημου προσώπου με φιμέ τζάμια, συνοδευόμενο από αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, καθώς διερχόταν από την οδό Μιχαλακοπούλου παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, με αποτέλεσμα την παρ` ολίγον σύγκρουση με μοτοσικλετιστή.

Υ.Γ.1. Καλύπτουν το Νο 2 του Μαξίμου για τον ξυλοδαρμό.

Με μία ανακοίνωση που την «χρεώνεται» το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο  Μιχάλης Χρυσοχοϊδης επιχείρησε το απόγευμα της Τετάρτης να «πετάξει την μπάλα στην εξέδρα» με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης στην σοβαρή υπόθεση του ξυλοδαρμού πολίτη εν μέση οδό από την  φρουρά του άμεσου συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Προηγουμένως έστω και με καθυστέρηση η Αξιωματική Αντιπολίτευση με τον αρμόδιο τομεάρχη Γιάννη Ραγκούση κατέθετε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για την υπόθεση αυτή. Η εφημερίδα «Αυγή» είχε ήδη αναρτήσει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο τα δύο άτομα που ξυλοκόπησαν βάναυσα και αναίτια τον πολίτη στην οδό Μιχαλακοπούλου ανήκουν στην προσωπική φρουρά του Γρηγόρη Δημητριάδη, ανιψιού του πρωθυπουργού και Νο 2 του Μαξίμου.

Οι εξελίξεις αυτές ακολούθησαν τις αποκαλύψεις του «zougla.gr» το οποίο από τις τελευταίες εικοσιτέσσερις ώρες είχε δημοσιεύσει όλες τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία που οδηγούσαν κατευθείαν στα ενδότερα των έσω του Μαξίμου και στο στενό περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here