Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο «party» γίνεται φέτος στην Κηφισιά!

0
224

Τα Χριστούγεννα έρχονται και αυτό που χρειαζόμαστε όλοι για να μπούμε στο κλίμα των εορτών είναι ένα μεγάλο «party» σε μία από τις πιο όμορφες γειτονιές της Αθήνας.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Κηφισιάς και ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς οργανώνουν σε συνεργασία με το περιοδικό InStyle το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό Christmas Street Party In Kifissia.

Πολλά happenings και εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες του party με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Red FM 96,3 (live εκπομπή από το event, 18.00-20.00, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Παπαδά) να χαρίζουν τις υπέροχες μουσικές τους και να παρασύρουν τον κόσμο σε χορό στο δρόμο. 

Guest star της βραδιάς θα είναι η Demy. Στις 19:00 ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κηφισιάς Ζεράρ Καραβάνης και η Demy θα σηματοδοτήσουν την έναρξη της εορταστικής περιόδου ανάβοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αμέσως μετά η Demy θα ξεσηκώσει το κοινό με τα υπέροχα pop τραγούδια της σε ένα live που θα είναι το πρώτο δώρο που θα πάρετε τα Χριστούγεννα αυτά. 

Την Παρασκευή, λοιπόν, στις 4 Δεκέμβρη όταν τελειώσετε τη δουλειά σας από τις 6 μέχρι τις 10 ο μοναδικός προορισμός για εσάς, τους φίλους σας, την οικογένεια σας, το ταίρι σας είναι η Κηφισιά. Δεν χάνεται για κανένα λόγο!!

Χορηγοί επικοινωνίας: InStyle, InStyle.gr, People, Peoplegreece.com & Red 96,3. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here