Το νέο Portal του Δήμου Κηφισιάς.

0
279

Όπως ανακοινώνει ο Δήμος Κηφισιάς: Την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 έρχεται ο σύγχρονος, λειτουργικός ιστότοπος για την άμεση, συνεχή και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες του Δήμου Κηφισιάς, στην ίδια διεύθυνση www.kifissia.gr.

Μια σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία παρουσιάζει την ειδησεογραφική διάσταση του έργου που επιτελείται στον Δήμο, αλλά και όλες τις εκδηλώσεις, τις δραστηριότητες και τις δράσεις για ενήλικες και παιδιά.

Στο νέο Portal πρόκειται να λειτουργήσει η ηλεκτρονική διαχείριση Αιτημάτων Καθημερινότητας Πολιτών, με τρίμηνη δοκιμαστική περίοδο. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης αιτημάτων των πολιτών.

 

Οι κάτοικοι αλλά και όσοι είναι απλώς επισκέπτες ή εργαζόμενοι στην περιοχή, μπορούν μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, να ενημερώσουν τον Δήμο για κάποιο πρόβλημα, όπως καμένη λάμπα, λακκούβα, σκουπίδια κ.α.

Με φυσική παρουσία, τηλέφωνο αλλά και ακολουθώντας απλά ηλεκτρονικά βήματα με ένα μικρό κείμενο περιγραφής, αποστέλλουν το αίτημα τους.

Από την πλευρά του ο Δήμος και για την ακρίβεια οι αρμόδιοι υπάλληλοι στην Καθαριότητα, στο Πράσινο, στις Τεχνικές Υπηρεσίες και στις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιάς Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, υποδέχονται το αίτημα και αναλαμβάνουν την επίλυση του.

Ο πολίτης ενημερώνεται για την πορεία του προβλήματος που ανέφερε. Στόχος της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι ο περιορισμός των χρονοβόρων διαδικασιών και η βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου.

Ο νέος ιστότοπος του Δήμου Κηφισιάς είναι ένα εργαλείο εφοδιασμένο με χρήσιμες πληροφορίες αλλά και διαδικασίες που θα διευκολύνουν τον πολίτη, τον επισκέπτη και τον επιχειρηματία.

Στο «Photo Gallery» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «περιηγηθούν» στα αξιοθέατα και καταπράσινου προαστίου μας.

Την οργάνωση του Portal επιμελήθηκε η Διεύθυνση Προγραμματισμού Μηχανοργάνωσης, Οργάνωσης και Πληροφορικής σε αγαστή συνεργασία με το Γραφείο Τύπου και υπό την εποπτεία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου και του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Χρήστου Καλού.

Ο κ. Καλός ευχαριστεί θερμά τις υπηρεσίες που ανταποκρίθηκαν στην οργάνωση του νέου Portal και ιδιαίτερα τις υπαλλήλους Μαρία Λαδάκη, Μαρία Λατσού, Μαργαρίτα Μιχαήλ, Φαίη-Βαλεντίνα Κουνάδη και τους υπαλλήλους Νίκο Παρδάλη, Νίκο Χρυσόγελο, Στέλιο Τσιμπούκα, Ισίδωρο Σιδέρη και Δημήτρη Καμπόλη.

Επισκεπτόμαστε το Portal του Δήμου μας:

-Για να μάθουμε για τον πολιτισμό, την ιστορία, τις δραστηριότητες των συλλόγων μας.

-Για να μεταφερθούμε σε κάθε γειτονιά του…

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here