ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ είναι χαλασμένο, δεν ανοίγει!

0
208

Μέσα στην ακατάλληλη και ανεπαρκή αίθουσα «Πολλαπλών χρήσεων» του Δήμου μας, η οποία από πολλών ετών χρησιμοποιείται και ως αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων κ.λ.π., θα βρείτε και την ως άνω αναγραφόμενη εκπληκτική ανακοίνωση. «Το παράθυρο είναι χαλασμένο, δεν ανοίγει».

Η ανακοίνωση αυτή είναι γραμμένη προφανώς σε κάποιον υπολογιστή και…..κολλημένη στο τζάμι ενός παραθύρου της αίθουσας.

Αφήνει όμως και χώρο κενό επάνω στο τζάμι – όπως βλέπετε – και έτσι προβάλλονται εκεί κάτι άλλα κομμάτια χαρτιού, απομεινάρια προηγούμενης ανακοινώσεως την οποία κάποιος άλλος….ιδιαίτερα ευαίσθητος «αρμόδιος» ξεκόλλησε τόσο άγαρμπα για να βάλει την καινούργια αυτή μεγαλειώδη ανακοίνωση στο τζάμι της αίθουσας, του….Πολιτισμού του Δήμου Κηφισιάς.

Μάθετε λοιπόν και το χειρότερο και σχεδόν απίστευτο: Όταν ερώτησα κάποιον κύριο εργαζόμενο εις την αίθουσα να μου πει από πότε βρίσκεται αυτή η ανακοίνωση της ντροπής κολλημένη σ’ αυτό το τζάμι, μου είπε: Το λιγότερο κύριε, για……ένα χρόνο!!

Ομολογώ πως σάστισα .Δεν ήθελα να πιστέψω ότι θα μπορούσε να υπάρξει τέτοια έλλειψη ευαισθησίας και καλαισθησίας, και ακόμη και αυτή την στιγμή, δεν μπορώ να δεχθώ ότι είναι δυνατόν ένα χαλασμένο παράθυρο του Δήμου, να παραμένει χαλασμένο έναν ολόκληρο χρόνο και να μην υπάρχει ένας άνθρωπος……«ΕΝΑΣ», για να βάλει χέρι σ αυτήν την ασχήμια που στην προκειμένη περίπτωση σπιλώνει ένα χώρο τόσο βάναυσα!

Το θέαμα της ανακοινώσεως αυτής στο τζάμι του παραθύρου αυτού μου προκάλεσε τόσο έντονα συναισθήματα αποστροφής, που κατ’ αρχήν σεβόμενος τις προσπάθειες που σήμερα καταβάλλονται στον Δήμο για την όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή εμφάνιση του, δεν ήθελα να γράψω τίποτα σχετικό στον τύπο.

Όμως υπέκυψα τελικά, σκεπτόμενος ότι αυτές οι αποκρουστικές προχειρότητες και ανεύθυνες ασχήμιες που στην ουσία στερούνται παντελή έλλειψη ευαισθησίας, είναι αυτές που μαζί με άλλες τέτοιες ενέργειες μας έφεραν εκεί που μας έφεραν ασχέτως εάν ορισμένοι τις θεωρούν απλώς λεπτομέρειες.

Πρέπει λοιπόν να δίνουμε την ευκαιρία να γίνονται γνωστές για να τις καταδικάζουμε όλοι μαζί και όσοι μπορούμε περισσότεροι χωρίς αναστολές για να μην επαναλαμβάνονται από τους διάφορους τσαπατσούληδες που δυστυχώς ακόμη και σήμερα βρίθουν στον τόπο μας και μας υποβιβάζουν στα μάτια ημών των ιδίων αλλά και των ξένων.

Καιρός είναι να συνέλθουμε, έστω και την τελευταία στιγμή πριν δύσει οριστικά ο ήλιος.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here